Închide meniul

CFR Cluj – Slavia Praga 2-0. Trupa lui Dan Petrescu, favorită la calificare! Ciprian Deac şi Yuri Matias au marcat golurile victoriei colosale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2022, 21:25

CFR Cluj – Slavia Praga 2-0. Trupa lui Dan Petrescu, favorită la calificare! Ciprian Deac şi Yuri Matias au marcat golurile victoriei colosale

Ciprian Deac a deschis scorul cu U Cluj

Deac a marcat pentru CFR Cluj | Hepta

CFR Cluj – Slavia Praga 2-0! Campioana României a învins-o şi în retur pe campioana Cehiei, şi a urcat pe primul loc în grupă. Meciul a fost în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este favorită la calificare în următoare fază a competiţiei. Trupa lui Dan Petrescu a învins-o pe Slavia Praga atât în tur, cât şi în returul din Gruia, fără să primească gol. Campioana României şi-a asigurat un cec de 500.000 de euro din partea UEFA, graţie succesului din a patra rundă din Conference League.

CFR Cluj – Slavia Praga 2-0

CFR Cluj a deschis scorul repede în meci, prin Ciprian Deac. Mijlocaşul a marcat din penalty, în minutul 10. Ulterior, partida a fost întreruptă timp de 15 minute, după ce unui fan i s-a făcut rău în tribune.

Ulterior, CFR Cluj şi-a securizat victoria pe final de meci. În minutul 85, Yuri Matias a marcat cel de-al doilea gol pentru clujeni, printr-o lovitură de cap.

Graţie succesului colosal de pe teren propriu, CFR Cluj a urcat pe primul loc în grupă, cel puţin până la partida dintre Ballkani şi Sivasspor. Clujenii au acumulat 7 puncte, iar în runda viitoare din Conference League se vor duela cu Sivasspor, în deplasare.

Reclamă

Final: CFR Cluj – Slavia Praga 2-0! Victorie colosală obţinută de trupa lui Dan Petrescu! Clujeni sunt favoriţi la calificare în primăvara europeană.

Min. 85: CFR Cluj – Slavia Praga 2-0! Yuri Matias a majorat diferenţa pentru clujeni, după o lovitură de cap perfectă.

Min. 45+15: Final de repriză! CFR Cluj conduce cu 1-0, după golul marcat de Ciprian Deac din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Update: După aproximativ 15 minute de întrerupere, meciul a fost reluat. Fanul celor de la CFR Cluj a fost transportat la spital.

Min. 25: Meciul a fost întrerupt după ce unui fan i s-a făcut rău. Momente dramatice la Cluj. Ambulanţa a intrat pe teren, iar fanul celor de la CFR Cluj a primit îngrijiri medicale.

Min. 11: CFR Cluj – Slavia Praga 1-0! Ciprian Deac a înscris din penalty! Execuţie impecabilă.

Min. 10: Penalty pentru CFR Cluj! Peter Olayinka a făcut un fault în careu, iar arbitrul nu a stat pe gânduri. Jucătorul Slaviei a primit şi cartonaş galben!

Min. 9: Bară CFR Cluj! Yuri a reluat cu capul, după un penalty, dar mingea a lovit bara din stânga a porţii apărate de Kolar.

Min. 1: A început meciul din Gruia!

Reclamă

Update: Sunt peste 10.000 de oameni în tribunele arenei.

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Matias, Kolinger, Camora – Deac, Boateng, Muhar, Roger – Yeboah, Janga

Slavia Praga: Kolar – Dorley, Kacharaba, Ousou, Jurasek – Traore, Tiehi – Sor, Usor, Olayinka – Tecl

CFR Cluj aleargă după calificarea în primăvara europeană, în UEFA Conference League. Ardelenii au parte de o grupă extrem de echilibrată. Toate cele 4 formații implicate în grupa G au același număr de puncte, după primele 3 runde.

Cum arată grupa lui CFR Cluj din UEFA Conference League:

1. FC Ballkani 4p

2. Sivasspor 4p

3. Slavia Praga 4p

4. CFR Cluj 4p

CFR s-a impus la limită în meciul de săptămâna trecută, pe terenul Slaviei Praga. Campioana ultimelor 5 sezoane din Liga 1 a dat lovitura prin Rangelo Janga, în minutul 45. A fost prima victorie obținută de trupa lui Dan Petrescu în grupe.

CFR Cluj – Slavia Praga LIVE TEXT | Dan Petrescu, plecăciune în fața cehilor: „Îi văd în finală”

La fel ca înaintea meciului tur, Dan Petrescu a avut un nou discurs laudativ la adresa Slaviei Praga. „Bursucul” este de părere că formația cehă are forța și calitatea să ajungă până în finala UEFA Conference League.

“E important rezultatul, chiar dacă luăm gol, trebuie să fie un rezultat pozitiv. Toată lumea crede că eu nu vreau să iau gol. Eu îmi doresc să câștig. (…)

Slavia are un lot fantastic, de 30 de jucători. Le-au lipsit câte zece jucători și la meciul cu Sivasspor, și la meciul cu Balkani, dar au un lot atât de bun încât nu se vede când lipsește cineva. Eu sper să greșesc, dar cred că vor ajunge foarte departe.

Anul trecut au ajuns în sferturi, eu îi văd în finală. Au un lot foarte bun și un antrenor care e de cinci ani la echipă. E un lucru important să stai cinci ani la o echipă. Înseamnă că antrenorul cunoaște foarte bine lotul și jucătorii”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Slavia Praga.

Recomandări
  • CFR Cluj – Slavia Praga 2-0
  • Campioana României, victorie colosală în faţa campioanei Cehiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și