Închide meniul

CFR, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din turul 3 preliminar al Conference League

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2022, 14:47 / Actualizat: 17 iulie 2022, 15:51

CFR, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din turul 3 preliminar al Conference League

CFR, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din turul 3 preliminar al Conference League

Roma a câștigat Conference League / Profimedia Images

CFR, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din turul 3 preliminar al Conference League. Tragerea la sorți va avea loc luni, de la ora 15:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, UEFA a anunțat lista scurtă a posibililor adversari ai echipelor românești în Conference League, acolo unde Superliga e reprezentată de 4 cluburi. Forul european a împărțit, ca de obicei, perechile din turul 2 în mai multe grupe.

CFR, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din turul 3 preliminar al Conference League

CFR Cluj se află pe ruta campioanelor și, dacă trece de d’Escaldes, se va lupta în turul 3 cu unul din următorii posibili adversari.

FCSB joacă cu Saburtalo în runda a doua, iar o calificare i-ar aduce unul din următorii adversari:

Universitatea Craiova și Sepsi fac parte din Grupa 6 și nu sunt capi de serie, astfel că vor întâlni una din următoarele echipe:

Reclamă

Partidele din turul 3 preliminar al Conference League se vor disputa pe 4 și 11 august. Până atunci, echipele românești au de disputat turul 2 preliminar. Meciurile tur se vor disputa pe 21 iulie, în timp ce returul va avea loc pe 28 iulie.

Gigi Becali bagă frica în jucătorii FCSB-ului: „Să nu ne facem de râs în Europa, ca CFR Cluj!”

Gigi Becali bagă frica în jucătorii FCSB-ului înaintea debutului în preliminariile Conference League. Patronul vicecampioanei le-a transmis un mesaj clar și i-a dat ca exemplu negativ pe cei de la CFR Cluj, care au fost eliminați în turul 1 preliminar din Champions League, de FC Pyunik.

„Totul pleacă de la antrenori și preparatori fizici. Puneți, bă, biciul pe ei și scoateți untul din ei. Ăsta e un mesaj în primul rând pentru ăștia ai mei. Păi tu crezi că ăștia ai mei sunt mai breji?

Reclamă 4 / 0/3

Ei s-au învățat să câștige mii de euro pe lună cu doar două ore pe zi de muncă. Păi ce este asta? Ăia în fabrică cât trag, săracii ? Stau la muncă două ore și primesc peste 10.000 de euro pe lună? Ăia muncesc, tată! Sau ăia care muncesc pe șantier câte ore muncesc și câți bani câștigă?

Vreau și eu să le transmit ăstora ai mei să aibă grijă să nu ne facem și noi de râs în Europa. Nu vreau să pățim ce a pățit CFR. Vreau să văd atitudine, dăruire și să aud că se pregătesc foarte bine la antrenamente”, a spus Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a Conference League are loc luni, de la ora 15:00
  • FCSB, Craiova, CFR și Sepsi își vor afla adversarele

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și