Închide meniul

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2024, 22:55

Reclamă
Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

CFR Cluj / Profimedia

Iată cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Formația din Israel a pierdut „dubla” cu Braga (0-7 la general), din preliminariile Europa League și se va duela cu echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, Maccabi Petah Tikva a câștigat Cupa Israelului, iar astfel a obținut un bilet pentru cupele europene, chiar dacă a terminat campionatul pe poziția a 8-a.

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

Formația din Israel are un lot cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la suma de 8,6 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul lui Maccabi este Idan Toklomati, care este prezent la Jocurile Olimpice, iar astfel nu va juca în partida cu CFR Cluj.

De asemenea, în lotul lui Maccabi Petah Tikva se află și Vitalie Damașcan, care a fost legitimat în Liga 1, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

De cealaltă parte, CFR Cluj are un lot cotat la 20,95 milioane de euro, potrivit site-ului menționat anterior. Cei mai scumpi jucători din lotul lui Dan Petrescu sunt Karlo Muhar și Răzvan Sava, care valorează câte 2 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Louis Munteanu, prezentat într-un mod fabulos la CFR Cluj

Louis Munteanu a fost prezentat într-un mod fabulos la CFR Cluj. Atacantul pe care Neluţu Varga a plătit o avere în conturile Fiorentinei este oficial noul jucător al lui Dan Petrescu.

Jucătorul cotat la 1.8 miliona de euro a semnat cu gruparea din Gruia şi este în faţa debutului. Conducătorii clubului au ales să facă mesajul cel mare într-un mod inedit.

„Să creionăm împreună un sezon de poveste!”, a fost prima reacţie a lui Louis Munteanu în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU PREZENTAREA LUI LOUIS MUNTEANU

Neluțu Varga a „spart banca” pentru transferul lui Louis Munteanu. Patronul de la CFR Cluj va plăti suma de două milioane de euro pentru semnătura atacantului, și îi va oferi acestuia un bonus de 200.000 de euro la semnătură.

Salariul lui Louis Munteanu la CFR Cluj va fi unul uriaș. Atacantul va fi unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Liga 1, urmând să câștige suma de 30.000 de euro lunar în Gruia. De asemenea, Fiorentina a păstrat 50% dintr-un viitor transfer al atacantului.

În cele 34 de meciuri din campionat, de sezonul trecut, Munteanu a înscris 12 goluri și a oferit 5 pase decisive pentru Farul.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:28

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

23:24

Marian Enache şi Andrei Cornea au spus care e secretul medaliei de aur cucerite la Jocurile Olimpice: „Asta ne-a adus aici”

23:21

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

23:04

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League: „Greșeli mari!”

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

22:53

Promisiunea pe care i-a făcut-o rectorul Universităţii din Bucureşti lui David Popovici, după ce campionul olimpic a cerut bazine

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și