Închide meniul

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2024, 23:21

Reclamă
Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

FC Astana / Profimedia

Iată cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Echipa din Kazahstan se va duela cu formația lui Florin Maxim, pentru un loc în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul Hunedoara a „căzut” în preliminariile Conference League după ce a fost învinsă de Rijeka, cu scorul de 0-1, la general, în turul 2 preliminar al Europa League.

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

De cealaltă parte, echipa din Kazahstan a învins-o în turul 2 preliminar al Conference League pe Milsami Orhei, cu scorul general de 2-1.

În sezonul precedent, Astana a terminat campionatul din Kazahstan pe locul al 2-lea, la 5 puncte de campioana Ordabasy. De notat este faptul că adversara Corvinului este, în momentul de față, în plin sezon, dat fiind faptul că în Kazahstan campionatul începe în luna martie.

În momentul de față, în sezonul 2024. Astana se află doar pe locul al 9-lea în campionat, cu 15 puncte după 12 etape disputate. De cealaltă parte, Corvinul Hunedoara nu și-a început încă sezonul de Liga a 2-a, competiție în care evoluează fără drept de promovare în primul eșalon al fotbalului românesc.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Astana are un lot cotat la 9,85 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lot este Maks Ebong, care este cotat la 800.000 de euro.

De cealaltă parte, Corvinul are un lot cotat la 5,49 de milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul lui Florin Maxim este Desley Ubbink, care este cotat la suma de 500.000 de euro.

Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0

Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0, duelul retur din turul secund preliminar din Europa League, a fost în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00. Singurul gol al partidei a fost marcat de Petrovic, în minutul 12.

Reclamă

Echipa lui Florin Maxim a fost eliminată din Europa League. Hunedorenii vor continua în Conference League.

Corvinul a remizat pe teren propriu, în tur, cu Rijeka, scor 0-0. Hunedorenii au avut o prestaţie solidă şi în retur. Ei au ratat inclusiv un penalty, prin Sergiu Buş, în minutul 76 al meciului.

Cum au arătat echipele de start:

Rijeka: Zlomislic (Posavec ’53)– Smolcic, Galesic, Radeljic, Cabraja – Selahi (Banda ’73) – Pasalic, Petrovic, Fruk (Bogojevik ’72), Jankovic (Majstorovic ’89) – Ivanovic. Antrenor: Zeljko Sopic.

Corvinul: Lefter – Neacşa, Lica, Manolache, Velisar (Bradu ’46) – Roger, Hrezdac (Cararuş ’85), Ubbink (Hergheligiu ’90) – Lupu, Buş (Campan ’90), Pîrvulescu. Antrenor: Florin Maxim.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:28

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

23:24

Marian Enache şi Andrei Cornea au spus care e secretul medaliei de aur cucerite la Jocurile Olimpice: „Asta ne-a adus aici”

23:04

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League: „Greșeli mari!”

22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

22:53

Promisiunea pe care i-a făcut-o rectorul Universităţii din Bucureşti lui David Popovici, după ce campionul olimpic a cerut bazine

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și