Închide meniul

Cine este FC Urartu, adversara celor de la Farul din al doilea tur preliminar al Conference League

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 9:54

Reclamă
Cine este FC Urartu, adversara celor de la Farul din al doilea tur preliminar al Conference League

Dinamo - Farul LIVE TEXT

Jucători Farul / Hepta

Cine este FC Urartu, adversara celor de la Farul din al doilea tur preliminar al Conference League. Prima manșă a „dublei” va avea loc la Ovidiu, pe 27 iulie, în timp ce returul se va disputa la Yerevan, pe 3 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația de la malul mării a ajuns în această fază a Conference League după ce a fost eliminată de Sheriff Tiraspol din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Campioana din Republica Moldova a învins echipa lui Gică Hagi cu scorul de 3-1 la general.

Cine este FC Urartu, adversara celor de la Farul din al doilea tur preliminar al Conference League. Care este principalul pericol din lotul armenilor

Farul a ajuns în Conference League pe ruta campioanelor și se va duela cu FC Urartu, campioana din Armenia, pentru un loc în turul 3 preliminar al competiției. Și această echipă a jucat în turul 1 preliminar al Champions League, fiind eliminată de Zrinjski Mostar, după un final de meci interzis cardiacilor.

Campioana Armeniei este o formație înființată în anul 1992, iar actuala denumire a echipei a fost adoptată în anul 2019. Până atunci, echipa se numea FC Banats. Cei de la Urartu au câștigat, în sezonul trecut, al doilea titlu din istoria clubului.

Înainte de disputarea „dublei”, Farul este marea favorită, având în vedere valoarea lotului celor două formații. În timp ce campioana României are un lot cotat la 21,58 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, campioana din Armenia este cotată doar la 6,5 milioane.

Reclamă

Cel mai valoros jucător din lotul echipei pregătite de Dmitriy Gunko este Perisa Pesukic, din Muntenegru, care este cotat la un milion de euro. Pe cealaltă parte, cel mai valoros jucător din lotul lui Gică Hagi este Tudor Băluță, cotat la 2,8 milioane de euro.

În această fază a competiției mai sunt prezente și CFR Cluj, Sepsi și FCSB. Echipa din Gruia o va întâlni pe Adana Demirspor, iar cei de la Sepsi pe CSKA Sofia. Vicecampioana României se va duela cu CSKA 1948 Sofia, iar partida tur, din Bulgaria, va putea fi urmărită în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY, pe 26 iulie, de la ora 20:30.

Gică Hagi, criză de nervi după ce Farul a fost eliminată din Champions League

Gică Hagi nu s-a putut abţine şi şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Sheriff. „Regele” susţine că fotbaliştii săi au fost temători şi lipsiţi de personalitate în confruntarea cu moldovenii.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Hagi a declarat că Farul s-a prezentat în cea mai proastă versiune. Managerul campioanei susţine că jucătorii săi din atac au fost inexistenţi, criticându-şi totodată şi apărarea.

„Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, îi așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră…”, a declarat Gică Hagi, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! Vezi toate știrile
Citește și