Închide meniul

Cine este Nordsjaelland, posibila adversară a FCSB-ului din turul 3 preliminar al Conference League

Alex Ioniță Publicat: 24 iulie 2023, 17:46

Reclamă
Cine este Nordsjaelland, posibila adversară a FCSB-ului din turul 3 preliminar al Conference League

Cine este Nordsjaelland, posibila adversară a FCSB-ului din turul 3 preliminar al Conference League

Jucătorii de la Nordsjaelland, posibila adversară a celor de la FCSB / Profimediaimages

Cine este Nordsjaelland, posibila adversară a FCSB-ului din turul 3 preliminar al Conference League. Echipa lui Gigi Becali s-ar putea duela cu danezii, dacă trec de CSKA 1948 Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana debutează în preliminariile Conference League miercuri, la Sofia, de la ora 20:30. Partida tur a „dublei” cu CSKA 1948 Sofia se poate vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cine este Nordsjaelland, posibila adversară a FCSB-ului din turul 3 preliminar al Conference League. Vicecampioana, amintiri de coșmar în Danemarca

FCSB s-ar putea duela, în turul 3 preliminar al Conference League, cu danezii de la FC Nordsjaelland. Echipa a terminat sezonul trecut pe locul al 2-lea în prima ligă a campionatului danez și are un lot cotat la 32,75 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Cei mai valoroși jucători din lotul echipei antrenate de Johannes Thorup sunt Ernest Nuamah, cotat la 6 milioane de euro și Marcus Ingvartsen, cotat la 5,5 milioane de euro, care a fost transferat din Bundesliga, de la Mainz.

De-a lungul istoriei sale, formația din Danemarca a reușit să câștige doar trei trofee. Este vorba despre un titlu de campioană, în sezonul 2011/2012 și două cupe ale Danemarcei, în sezoanele 2009/2010 și 2010/2011.

Reclamă

Vicecampioana României nu are totuși amintiri plăcute din Danemarca. În sezonul trecut, în grupele UEFA Conference League, FCSB a suferit două înfrângeri rușionase de la fotbaliștii lui Silkeborg. Atunci, echipa lui Gigi Becali a pierdut cu scorul de 5-0 ambele partide cu danezii.

În prezent, lotul celor de la FCSB este cotat la 31,80 de milioane de euro, iar dacă vor reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia, „roș-albaștrii” vor avea o misiune mult mai dificilă în turul 3 preliminar.

Gigi Becali: „Dacă o să avem probleme la Sofia, ne lăsăm de fotbal!”

Gigi Becali a anunţat că, în momentul de faţă, FCSB se poate bate cu orice echipă din lume. Becali e sigur că FCSB nu va vaea nicio problemă în turul 2 preliminar al Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ne temem de bulgari. Avem echipă prea bună. Noi ne putem bate la ora cu orice echipă din lume. Nu îmi place mie, nu fac pronosticuri. Eu nu cred că o să avem probleme. Dacă avem probleme în primul tur, atunci să ne lăsăm de fotbal. Jucăm în România cu CFR Cluj, cu Dinamo, cu Farul”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş: „Nu a semnat. Depinde de mai mulţi factori”

Patronul celor de la FCSB a anunţat astăzi că Vlad Chiricheş nu a semnat încă şi că transferul acestuia depinde de mai multe lucruri. FCSB mai are timp să îl treacă pe Chiricheş pe lista UEFA până mâine seară, pentru ca fundaşul să poată evolua împotriva bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia.

„Chiricheş… să vedem dacă acceptă oferta. Chiricheş depinde de mai mulţi factori, de calificare, în ce situaţie suntem atunci. Dacă nu a semnat, nu putem să îl punem pe lista UEFA. Întrebaţi-l pe el dacă astăzi (n.r. dacă semnează). Pe mine nu mă întrebaţi că vă spun că nu a semnat astăzi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” Vezi toate știrile
Citește și