Închide meniul

Ciprian Marica trage un semnal de alarmă înaintea „finalei” Viking – FCSB: „Asta este temerea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 13:40

Ciprian Marica trage un semnal de alarmă înaintea „finalei Viking – FCSB: „Asta este temerea!

Ciprian Marica, anunţ despre antrenorul care este favorit să vină la FCSB. Ce a spus despre Andrei Prepeliţă

Ciprian Marica, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Ciprian Marica trage un semnal de alarmă înaintea „finalei” Viking – FCSB din play-off-ul Conference League. Roş-albaştrii au pierdut confruntarea de pe Arena Naţională, scor 2-1, şi sunt obligaţi să marcheze pentru a spera la calificarea în grupele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica este de părere că echipa lui Nicolae Dică va avea mari probleme în defensivă. În cele 10 meciuri disputate până acum, în toate competiţiile, FCSB a încasat 12 goluri.

Ciprian Marica trage un semnal de alarmă înaintea „finalei” Viking – FCSB

„FCSB întâlnește un adversar închis, incomod. L-a dominat, însă Viking este o echipă care se închide foarte bine, iar FCSB a primit mai multe goluri decât a marcat, în campionat.

Asta este temerea. Să vedem dacă Dică va reuși să închidă jocul, să vedem dacă a pregătit mai bine fazele fixe. Nu cred că vor reuși să țină poarta închisă”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Cei care au deschis scorul au fost roș-albaștrii, în minutul 3, prin Florinel Coman, însă oaspeții au întors scorul până în pauză, după reușitele lui Kabran și Bjorshol.

Reclamă

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Florin Răducioiu nu îi dă şanse lui FCSB în „finala” cu Viking din play-off-ul Conference League

Florin Răducioiu nu îi dă şanse lui FCSB în „finala” cu Viking. Fostul mare internaţional crede că echipa lui Nicolae Dică va avea o misiune dificilă în Norvegia, unde trebuie să marcheze cel puţin două goluri pentru a spera la calificare.

„Toate au şanse să se califice mai departe. Poate mai puţin FCSB. Dar nu cred că toate au o remontada de făcut. Deci sunt nişte scoruri foarte uşor de întors. Poate puţin mai greu pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Am dubiile mele cu FCSB. Legat de condiţii, de teren. Condiţia lor fizică mă preocupă. Nu ştiu. Dar Craiova şi echipa lui Dan au mari şanse să se califice”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

La ce trebuie să se aştepte Nicolae Dică în Viking – FCSB

S-a aflat la ce trebuie să se aştepte Nicolae Dică în Viking – FCSB. Unul dintre cei doi antrenori ai norvegienilor a dezvăluit care este tactica pe care o ales-o împotriva vicecampioanei României.

În tur, „vikingii” au reuşit să revină de la 0-1 şi să câştige pe Arena Naţională. Morten Jensen a recunoscut că jucătorii săi nu meritau să obţină victoria, scor 2-1, mai ales că s-au confruntat cu o problemă total neaşteptată.

„Pfff, efectiv din minutul 15 ne-am sufocat. Jucătorii aproape că nu mai puteau să respire, nu prea am mai pățit așa ceva. (Reporter: Păi, și nu aveți o explicație?) Ba da, a fost extrem de cald și nu era deloc aer în stadion, nu e o ventilație foarte bună.

A contat și că noi nu suntem obișnuiți să jucăm pe o arenă atât de mare, cu mulți fani și care să și facă o atmosferă cum a fost acolo. Am fost ca și cum am trecut prin infern… (n.r. Face semn la piept, își scutură tricoul în acea zonă, ca și cum s-ar sufoca)… Am recunoscut că am avut mare noroc și că am obținut mai mult decât am fi meritat„, a declarat Morten Jensen pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și