Închide meniul

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League! Misiune infernală pentru sezonul viitor, dacă roş-albaştrii prind Europa

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2022, 8:49

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League! Misiune infernală pentru sezonul viitor, dacă roş-albaştrii prind Europa

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League
  • Misiune infernală pentru sezonul viitor

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League. Dacă până acum, vicecampioana evita adversarii puternici din preliminariile cupelor europene, acest lucru nu se va mai întâmpla din stagiunea viitoare. Asta dacă echipa din Berceni prinde un loc european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform calculelor făcute de fanatik.ro, FCSB va avea un coeficient de 11.000 de puncte, pentru campania 2023-2024. Comparativ, în 2008, coeficientul era de peste 59.000 de puncte, după un 2006 cu semifinală de Cupa UEFA. De asemenea, acesta este cel mai mic coeficient din era Gigi Becali.

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League

FCSB a obţinut 2.500 de puncte în acest sezon, acesta fiind punctajul oferit de accederea în grupele Conference League. Dacă la startul acestei campanii, FCSB avea un coeficient de 17.500 care i-a permis să fie cap de serie în preliminarii, lucrurile se schimbă.

Reclamă

La anul, FCSB va fi cap de serie în tururile 2 şi 3 ale Conference League, dar va fi în urna a doua în play-off, unde ar putea avea parte de o adversară cu adevărat puternică.

Dacă FCSB ar câştiga titlul în Liga 1, ar fi cap de serie doar în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. CFR, pe de altă parte, ar fi cap de serie în primele 3 tururi preliminare.

Reclamă

Dumitru Dragomir, derapaj după umilinţa FCSB-ului din Conference League

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a avut un discurs vehement după ce FCSB a devenit echipa cu cea mai slabă apărare din grupele Conference League, dar şi din Europa League.

„În ultimii 6-7 ani nu s-a făcut nimic nici din partea federației, nici a politicului. Acești copii avea peste ce aveam noi, noi nu putem fugi, n-avem capacitatea de efort, așa cum trebuie să aibă orice jucător de top, cum mai aveam.

Gândiți-vă că cel mai bun jucător al nostru joacă în China. Îi înjurau pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir că eram pe locul 3 în lume. Noi am mai făcut câte ceva, am dat o lege, acum… parcă sunt morți, măi omule. Nu sunt condiții la copii și juniori, părinții plătesc și atunci talentații nu mai sunt descoperiți.

Reclamă 4 / 0/3

O parte din marii jucători ai noștri au venit din sate și cartiere. Trebuie ajutate echipele din centre și juniori. Cu cine să vorbești dom’le? Cu dezmembrații ăștia mintali care n-au jucat fotbal, n-au condus nicio echipă în viața lor”, a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”