Închide meniul

Cristi Balaj, dezvăluiri fabuloase după calificarea CFR-ului: „M-a rugat mama să-mi cumpăr sedative!” Momente geniale cu ministrul Sportului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2022, 23:10

Reclamă
Cristi Balaj, dezvăluiri fabuloase după calificarea CFR-ului: „M-a rugat mama să-mi cumpăr sedative! Momente geniale cu ministrul Sportului

Cristi Balaj, CFR Cluj

Cristi Balaj | Profimedia

Cristi Balaj, dezvăluiri fabuloase după calificarea CFR-ului. Preşedintele campioanei a dezvăluit că mama sa l-a rugat să ia câteva sedative înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a spus că a luat sedative înaintea partidei. Iar la finalul s-a bucurat în braţele ministrului Sportului.

Cristi Balaj, dezvăluiri fabuloase după calificarea CFR-ului

M-a rugat mama să-mi cumpăr sedative naturale și le-am folosit încă dinaintea meciului. Sunt vesel pentru că am câștigat, nu pentru că le-am luat. La gol am sărit în brațele domnnului ministru Novak. Eram greu de controlat, trebuia să mă țină. A zis că o să câștigăm, a vrut să se califice toate echipele.

Norocul acesta se întoarce, când faci tot ce depinde de tine vin rezultatele. A fost o pregătire corectă, cantonament, deplasări, condiții bune, ne onorăm și datoriile financiare față de jucători în viitorul apropiat.

Suntem în grupe și vom avea încasări. Banii i-ar fi primit oricum, doar îi vor lua mai repede. Datoriile sunt în majoritatea lor către finanțator și el nu vrea să le încaseze, vrea să susțină clubul”, a afirmat Balaj la orangesport.ro.

Reclamă

Câți bani au obținut FCSB și CFR Cluj după calificarea în grupele Conference League

FCSB și CFR Cluj au aflat câți bani au obținut pentru calificarea în grupele Conference League. România are cel puțin două reprezentante într-o competiție europeană. Pe lângă performanța răsunătoare de a evolua în grupele unei competiții europene, echipele din Liga 1 mai au un motiv pentru a sărbători calificarea. UEFA pune la bătaie premii uriașe pentru cluburile care reușesc să treacă de play-off.

FCSB și CFR vor încasa câte 2,94 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League. Cele două echipe românești avea deja asigurate câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Sumele oferite de UEFA vor continua să crească odată cu intrarea în grupe.

Reclamă 4 / 0/3

Premiile oferite de UEFA în Conference League:

  • calificare în grupe: 2,94 milioane de euro
  • victorie în grupe: 500.000 de euro
  • egalul în grupe: 166.000 de euro
  • primul loc în grupă: 650.000 de euro
  • locul 2 în grupă: 300.000 de euro
  • calificare în optimi: 600.000 de euro
  • calificare în sferturi: 1 milion de euro
  • calificare în semifinale: 2 milioane de euro
  • calificare în finală: 3 milioane de euro
  • campioana: 2 milioane de euro

România n-a mai avut trei reprezentante în grupele aceleiași competiții europene de 11 ani. În sezonul 2011/2012, FCSB, FC Vaslui și Rapid au evoluat în grupele Europa League. Dintre toate, doar FCSB a reușit atunci calificarea în „primăvara europeană”, unde a fost eliminată de FC Twente.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și