Închide meniul

Cristi Balaj, plin de optimism după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Ne putem califica! Sunt bucuros că le-am creat panică”

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 0:56

Reclamă
Cristi Balaj, plin de optimism după Lazio – CFR Cluj 1-0: Ne putem califica! Sunt bucuros că le-am creat panică”

Cristi Balaj, plin de optimism după Lazio - CFR Cluj 1-0

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj a avut un discurs plin de optimism după Lazio – CFR Cluj 1-0. Președintele ardelenilor are mare încredere că meciul retur va arăta diferit și că elevii lui Dan Petrescu pot obține calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a avut o prestație modestă pe Stadio Olimpico, iar Lazio pleacă din postura de favorită în meciul din Gruia. Totuși, Cristi Balaj a găsit mai multe motive de bucurie după duelul din Italia. Meciul retur va avea loc joia viitoare de la 19:45.

Cristi Balaj, plin de optimism după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Ne putem califica! Sunt bucuros că le-am creat panică”

Președintele campioanei României a remarcat defensiva ardelenilor și chiar a concluzionat că atacanții de la CFR Cluj au creat panică în apărarea lui Lazio.

„Sunt supărat, că acel gol putea să fie foarte uşor evitat, dar sunt bucuros, pentru că am reuşit în mare să blocăm echipa Lazio şi am reuşit oarecum să creăm panică în anumite situaţii.

Până la urmă, suntem obligaţi să câştigăm, sper din tot sufletul să avem suporterii cu noi, au demonstrat că atunci când sunt în tribune, putem să obţinem rezultate bune, indiferent că vorbim de câştigarea campionatului sau calificarea în cupele europene.

Reclamă

Vorbim de o echipă din Italia care se luptă pentru a se califica în grupele Champions League, o echipă care ştie să gestioneze asemenea momente, iar jucătorii despre care se vorbeşte mult, care au un preţ foarte ridicat, au asemenea execuţii de execpţie, care fac diferenţa.

Nu suntem Real Madrid, suntem o echipă echilibrată, nu avem fluctuaţii în joc, avem o oarecare constanţa, încercăm să împingem adversarul cât mai aproape de poarta adversă, să obţinem prin anumite situaţii de joc sau faze fixe şanse.

Asta nu înseamnă că meciul viitor nu vom avea mai multe ocazii de poartă, să marcăm. (n.r. sunteţi într-o criză?) Nu, suntem o echipă într-o oarecare construcţie, mai ales în plan ofensiv, avem jucători tineri, Birligea, Petrila, care a intrat foarte bine, 21 de ani, Yeboah, 19 ani, Krasniqi, 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Simţim că putem să obţinem o calificare, chiar dacă jucăm împotriva celor de la Lazio”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Lazio – CFR Cluj 1-0! Dan Petrescu, învins cu propriile sale arme! Gazdele au jucat cu un om în minus din minutul 15

Lazio – CFR Cluj 1-0! Italienii au reușit să se impună pe „Olimpico” în manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Gazdele au evoluat încă din minutul 15 cu un om în minus, însă campioana României nu a reușit să facă mai mult.

Meciul a început foarte bine pentru elevii lui Dan Petrescu. Patric, fundașul central al lui Lazio, a fost eliminat după doar un sfert de oră. Ermal Krasniqi s-a distrat cu apărătorii adverși și a fost oprit printr-un fault urât în timp ce scăpa singur cu goalkeeper-ul lazial.

Ardelenii nu au profitat însă de superioritatea numerică. Ba mai mult, chiar înainte de pauză, Ciro Immobile a dat lovitura, după o pasă primită de la Felipe Anderson. Apărarea lui Dan Petrescu a fost destabilizată chiar la o fază fixă, marea sa obsesie.

CFR a alergat după egalare, dar fără succes. Campioana României a avut puține ocazii de gol, iar formația lui Sarri a știut să gestioneze avantajul. Astfel, Lazio va veni la Cluj din postura de favorită clară la calificare. Meciul retur va avea loc joia viitoare, 23 februarie, de la 19:45.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și