Închide meniul

Cristiano Bergodi se teme înainte de Sepsi – Djurgardens: „Plecăm cu șansa a doua!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2022, 19:10

Cristiano Bergodi se teme înainte de Sepsi – Djurgardens: „Plecăm cu șansa a doua!

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi - FC U Craiova 1948 a fost suspendat

Cristiano Bergodi, într-un meci pentru Sepsi / Hepta

  • Cristiano Bergodi se teme înainte de Sepsi – Djurgardens
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30

Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, că Sepsi are şansa a doua în partida cu Djurgardens, liderul campionatului Suediei, din prima manşă a turului 3 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mâine vom juca un meci important în Conference League. Întâlnim o echipă care e pe primul loc în Suedia, asta arată că e cea mai bună de acolo. Noi avem însă un moral bun pentru că am ieşit bine dintr-o perioadă încărcată.

Cristiano Bergodi, înainte de Sepsi – Djurgardens

Vom încerca să facem un meci frumos, pentru că în mod sigur va fi o atmosferă extraordinară. Noi plecăm cu şansa a doua în acest meci. Echipele din Suedia sunt echipe bune, disciplinate din punct de vedere tactic. Au şi forţă jucătorii lor şi atunci spun eu că plecăm cu şansa a doua, nu se poate spune altceva. Dar noi jucăm bine şi mâine sper să arătăm jocul nostru pe care îl facem de obicei acasă”, a afirmat Cristiano Bergodi, conform news.ro.

Reclamă

„Un pic de oboseală s-a acumulat, dar e ceva normal. Suntem la început de campionat şi avem şi un lot omogen şi bun. Când schimb un jucător cu altul nu se vede. Consider că pentru fiecare post avem doi jucători buni şi asta mă bucură. Marius Ştefănescu este în continuare accidentat, dar sper că va reveni cât de curând. Eu am încredere în toţi ceilalţi jucători”, a adăugat Bergodi.

În aceeaşi conferinţă de presă, portarul Roland Niczuly a menţionat că echipa sa nu are nimic de pierdut în dubla cu Djurgardens.

Reclamă

„Mâine ne aşteaptă o partidă dificilă, dar meciurile de acest gen sunt benefice. Nu avem nimic de pierdut, ci foarte multe de câştigat. Suntem pregătiţi pentru această partidă şi spun eu că vom face o figură frumoasă”, a spus fotbalistul.

Sepsi întâlneşte formaţia suedeză Djurgardens, joi, de la ora 21:00, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa Conference League.

Sepsi, misiune infernală împotriva lui Djurgardens

Sepsi s-a calificat la penalty-uri în fața slovenilor de la Olimpija Ljubljana, iar acum o așteaptă o dublă manșă extrem de complicată contra lui Djurgardens.

Reclamă 4 / 0/3

În turul 2, Djurgardens a eliminat Rijeka, după 2-1 în tur și 2-0 în retur.

Viitoarea adversară a covăsnenilor este pe primul loc în campionatul Suediei, după 16 etape. În sezonul precedent, Djurgardens a încheiat pe locul 3, în spatele celor de la Malmo și AIK Stockholm. La ora actuală, echipa cu 12 titluri de campioană a Suediei este antrenată de Kim Bergtrand.

În prezent, Djurgardens are un lot cotat la 16,75 milioane de euro de transfermarkt.com.

Sepsi a fost amendată de UEFA, după meciul reur cu Olimpija Ljubljana

Sepsi a fost amendată de UEFA pentru rasism, după meciul retur din turul secund preliminar din Conference League. Formaţia covăsneană a făcut apel, însă dacă va fi respins, va trebui să plătească suma de 10.000 de euro.

Sepsi a transmis, prntr-un comunicat oficial pe pagina de Facebook, decizia luată de UEFA, după meciul din Slovenia. Oficialii formaţiei covăsnene au fost amendaţi cu 10.000 de euro, şi cu obligativitatea de a libere 500 de scaune la partida cu Djugarden, de joi.

„În urma celor consemnate de obervatorul de joc după terminarea meciului de fotbal disputat în Slovenia la data de 28 iulie dintre echipele Olimpija Ljubljana şi Sepsi OSK, forul european, UEFA a sancţionat clubul nostru cu suma de 10 mii euro, precum şi cu obligaţia de a lăsa liber 500 de scaune la meciul ce se va disputa mâine (n.r. – joi) dintre echipa noastră şi Djurgaardens IF din Suedia.

Aceste locuri pot fi ocupate în exclusivitate de copii. Datorită celor de mai sus, suntem obligaţi de a sista vânzările de bilete pentru meciul de mâine”, a transmis Sepsi, pe contul de Facebook.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”