Închide meniul
EXCLUSIV

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Andrea Compagno, încrezător înaintea meciului! Ce a spus despre un posibil transfer

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2023, 20:20

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Andrea Compagno, încrezător înaintea meciului! Ce a spus despre un posibil transfer

Andrea Compagno va primi un salariu fabulos în China

Andrea Compagno, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Andrea Compagno s-a declarat încrezător înaintea meciului din turul doi preliminar din Conference League. Atacantul roş-albaştrilor are încredere că echipa sa va obţine un rezultat pozitiv în duelul din Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSKA 1948 Sofia – FCSB, partida tur din turul al doilea preliminar din Conference League, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, de la ora 20:30.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Andrea Compagno, încrezător înaintea meciului

Andrea Compagno a prefaţat duelul cu CSKA 1948 Sofia şi a mărturisit că pentru FCSB, fiecare meci aduce presiune. Însă, cu toate acestea, golgheterul italian al echipei susţine că roş-albaştrii ţintesc victoria în duelul din Bulgaria.

De asemenea, Compagno a oferit declaraţii şi despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Italianul este convins că fundaşul va aduce un plus echipei roş-albastre.

Pe de altă parte, Compagno a dat de înţeles că nu se gândeşte la o plecare de la FCSB, în această perioadă de mercato.

Reclamă

„În fiecare meci e presiune, suntem la FCSB, nu contează că joci cu Dinamo, sau e meci de calificare. Meciul cu CSKA 1948 Sofia este foarte important pentru noi.

Ştim ce trebuie să facem, trebuie să facem un meci bun, pentru ca meciul retur să fie un meci uşor.

Transferul lui Chiricheş este unul foarte important. Sezonul trecut a jucat în Serie A. Nu trebuie să spun eu cât de important este. Noi suntem foarte fericiţi că o să-l avem alături. S-a antrenat cu noi. E un om foarte bun. Eu mă uit mereu în Serie A, a jucat la echipe mari din Italia, Napoli, Sassuolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează asta. Dacă joc 5, 10 minute, o repriză, încerc să dau totul. Aşa am făcut mereu”, a declarat Andrea Compagno, într-un interviu pentru AntenaSport.

Elias Charalambous, mesaj clar înainte de meci: „Nu vom juca pentru egal!”

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar, înainte de meci. Antrenorul cipriot a dezvăluit că echipa sa nu va juca pentru un egal, în Bulgaria, ci va lupta pentru victorie.

„Pentru noi, este primul meci european din acest seyon. Avem deja două meciuri în campionat, un start bun, dar mâine va fi un alt meci. Avem o dublă în faţă, mâine va fi prima parte, partea a doua va fi săptămâna viitoare în România.

Am analizat echipa (n.r. CSKA 1948 Sofia), este o echipă foarte bună, are jucători de calitate, este organizată. Dar trebuie să ne facem treaba, cel mai important pentru noi va fi cum ne vom prezenta mâine.

Am văzut aproape toate meciurile lor amicale, am văzut şi meciurile din campionat ale lor. Formăm o echipă puternică, am încredere în jucătorii mei. Suntem în formă bună, am început bine campionatul, jucătorii sunt motivaţi, este primul meci european. Respect mult adversarul, dar am mare încredere în jucătorii mei.

Sunt foarte fericit că Vlad Chiricheş a semnat. Este un jucător foarte important pentru club. Va ajuta mult vestiarul, prin prisma personalităţii sale. În ultimele săptămâni, s-a antrenat cu echipa, nu a fost vreo problemă adaptarea. Este un transfer mare pentru club, sunt foarte fericit „, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și