Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Motivul pentru care noul gazon de pe stadionul Levski va fi schimbat la scurt timp după meci

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 20:15

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Motivul pentru care noul gazon de pe stadionul Levski va fi schimbat la scurt timp după meci

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Motivul pentru care noul gazon de pe stadionul Levski va fi schimbat la scurt timp după meci

FCSB pe stadionul Levski din Sofia / Antena Sport

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Motivul pentru care noul gazon de pe stadionul Levski va fi schimbat, la scurt timp după meci. Bulgarii se confruntă cu o situație incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României debutează în preliminariile UEFA Conference League. Partida dintre CSKA 1948 Sofia și FCSB va avea loc miercuri, de la ora 20:30. Meciul de la Sofia va putea fi văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Motivul pentru care noul gazon de pe stadionul Levski va fi schimbat, la scurt timp după meci. Situație incredibilă din cauza unui concert

Vicecampioana României va juca partida de la Sofia pe un gazon nou, care a fost amplasat cu două săptămâni înaintea duelului din preliminariile UEFA Conference League.

Totuși, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, partida cu FCSB va fi ultima care se va juca pe gazonul instalat de către oficialii bulgari. Acesta va fi schimbat din cauza unui concert, al trupei Imagine Dragons, la care biletele aproape că s-au epuizat.

Interesant este că recordul de asistență de pe stadionul „Vasiil Levski” nu a fost stabilit de un meci de fotbal. Acesta este în picioare din anul 1990, atunci când o artistă din fosta Iugoslavie a concertat în capitala Bulgariei.

Reclamă

De-a lungul timpului, stadionul a mai găzduit mai multe concerte ale unor nume mari din industria muzicală. Pe stadionul „Vasil Levski” au mai concertat nume precum: Madonna, Bon Jovi, Metallica, AC/DC, Rammstein, Guns ‘N Roses sau Scorpions.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Surprizele din echipa de start a vicecampioanei. Elias Charalambous vrea să îi surprindă pe bulgari

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous dorește să îi surprindă pe bulgari. Tehnicianul cipriot a alcătuit echipa de start a formației, pentru partida de la Sofia. Totuși, aceasta nu este una uzuală pentru vicecampioana României.

În primul rând, Tavi Popescu nu a fost inclus în „primul 11”, chiar dacă mai multe persoane din anturajul echipei au dat asigurări că acesta va fi titular. Acesta nu a fost utilizat nici în primele două etape ale noului sezon din Superliga, din cauza unui cartonaș roșu încasat în ultimul meci al sezonului trecut, cu Rapid. Atunci, giuleștenii s-au impus cu scorul de 5-1 în fața „roș-albaștrilor”.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, o altă surpriză pregătită de Elias Charalambous este titularizarea lui Ovidiu Popescu. Jucătorul va juca pe poziția de fundaș dreapta. În primele două partide oficiale din acest sezon, Popescu a jucat 34 de minute, 21 în partida cu FC U Craiova 1948 și 13 minute cu Dinamo. Din linia defensivă alcăturită de antrenorul cipriot mai fac parte Dawa, Haruț și Radunovic.

Un absent din echipa lui Charalambous este Syiabonga Ngezana, fotbalistul pe care FCSB l-a transferat în această fară de la formația sud-africană Kaizer Chiefs, Potrivit oficialilor de la FCSB, fundașul nu s-a acomodat încă în lotul vicecampioanei, iar debutul său în tricoul „roș-albastru” se lasă în continuare așteptat.

Echipa de start a FCSB-ului, din partida cu CSKA 1948 Sofia

Titulari: Târnovanu, Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic, Șut, Băluță, Olaru, Cordea, Compagno Coman

Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Pantea, Radaslavescu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și