Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Surprizele din echipa de start a vicecampioanei. Tavi Popescu este doar rezervă

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 19:34

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Surprizele din echipa de start a vicecampioanei. Tavi Popescu este doar rezervă

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Surprizele din echipa de start a vicecampioanei

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Hepta

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Surprizele din echipa de start a vicecampioanei. Antrenorul „roș-albaștrilor”, Elias Charalambous, a pregătit o serie de schimbări surprinzătoare în „primul 11” al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va deputa în preliminariile UEFA Conference League miercuri, de la ora 20:30, împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia. Partida va avea loc în Bulgaria și poate fi vizionată în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Surprizele din echipa de start a vicecampioanei. Elias Charalambous vrea să îi surprindă pe bulgari

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous dorește să îi surprindă pe bulgari. Tehnicianul cipriot a alcătuit echipa de start a formației, pentru partida de la Sofia. Totuși, aceasta nu este una uzuală pentru vicecampioana României.

În primul rând, Tavi Popescu nu a fost inclus în „primul 11”, chiar dacă mai multe persoane din anturajul echipei au dat asigurări că acesta va fi titular. Acesta nu a fost utilizat nici în primele două etape ale noului sezon din Superliga, din cauza unui cartonaș roșu încasat în ultimul meci al sezonului trecut, cu Rapid. Atunci, giuleștenii s-au impus cu scorul de 5-1 în fața „roș-albaștrilor”.

De asemenea, o altă surpriză pregătită de Elias Charalambous este titularizarea lui Ovidiu Popescu. Jucătorul va juca pe poziția de fundaș dreapta. În primele două partide oficiale din acest sezon, Popescu a jucat 34 de minute, 21 în partida cu FC U Craiova 1948 și 13 minute cu Dinamo. Din linia defensivă alcăturită de antrenorul cipriot mai fac parte Dawa, Haruț și Radunovic.

Reclamă

Un absent din echipa lui Charalambous este Syiabonga Ngezana, fotbalistul pe care FCSB l-a transferat în această fară de la formația sud-africană Kaizer Chiefs,  Potrivit oficialilor de la FCSB, fundașul nu s-a acomodat încă în lotul vicecampioanei, iar debutul său în tricoul „roș-albastru” se lasă în continuare așteptat.

Echipa de start a FCSB-ului, din partida cu CSKA 1948 Sofia

Titulari: Târnovanu, Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic, Șut, Băluță, Olaru, Cordea, Compagno Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Pantea, Radaslavescu

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Risto Radunovic: „E cel mai important meci al sezonului”

Risto Radunovic este conştient de importanţa duelului cu CSKA 1948 Sofia. CSKA 1948 Sofia – FCSB este transmis LIVE exclusiv miercuri, de la ora 20:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Fundaşul muntenegrean cunoaşte bine formaţia bulgară, pe care a catalogat-o ca fiind una „foarte bună”. Risto Radunovic i-a remarcat îndeosebi pe jucătorii de atac ai lui CSKA 1948 Sofia.

„Avem un meci dificil, un meci greu, cu o echipă care joacă un fotbal direct. Am venit aici să facem tot posibilul să câştigăm meciul, să obţinem un rezultat bun în vederea returului de la Bucureşti.

CSKA joacă un fotbal direct, bun. Au trecut două meciuri şi le-au câştigat pe ambele. E o echipă bună. Jucătorii de atac sunt foarte buni, foarte puternici. Avem calităţile noastre, sunt încrezător în echipa mea.

Până acum e cel mai important meci al sezonului. Avem nevoie de un meci bun, trebuie să jucăm tot meciul bine, nu doar prima repriză, 60 de minute sau 70. Avem nevoie de un meci perfect”, a spus Risto Radunovic, la conferința de presă premergătoare partidei cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și