Închide meniul

Cum a reacţionat Neluţu Varga, după ce Dan Petrescu a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 16:23

Cum a reacţionat Neluţu Varga, după ce Dan Petrescu a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj

Lovitură teribilă pentru CFR Cluj, echipa patronată de Neluţu Varga

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga i-a luat apărarea lui Dan Petrescu, după ce antrenorul a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj. Patronul campioanei României a declarat că „Bursucul” a avut motive pentru a fi deranjat de întrebarea care i-a fost adresată la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost vizibil enervat la conferinţa de presă, premergătoare partidei dintre Sivasspor şi CFR Cluj. Antrenorul clujenilor nu s-a mai putut abţine şi a înjurat un jurnalist, iar Neluţu Varga a oferit primele declaraţii, după reacţia necontrolată a „Bursucului”.

Ce a declarat Neluţu Varga, după ce Dan Petrescu a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj

Întrebarea care l-a deranjat pe Dan Petrescu a fost legată de o posibilă plecare a sa de la CFR Cluj. Răspunsul a fost dat ulterior de Neluţu Varga, care a afirmat că antrenorul are parte de toată încrederea din partea conducerii clubului din Gruia.

Totodată, Varga a declarat că Petrescu va rămâne pe banca echipei campioane, indiferent de rezultatul pe care îl va obţine în deplasarea din Turcia, din Conference League.

„Este exclus așa ceva. Dan va rămâne, indiferent de ce se întâmplă. El și-a îndeplinit obiectivul în Europa. Trebuie să ne susținem. Nu există această posibilitate. S-a supărat pentru că nu avea sens această întrebare”, a declarat Neluţu Varga, pentru prosport.ro.

Reclamă

Totodată, patronul lui CFR Cluj a declarat că în cazul în care echipa va încheia grupa de Conference League pe primul loc, ar reprezenta una dintre cele mai mari perfomanţe europeane ale clubului.

Primul loc în grupă ar fi o mare bucurie pentru nivelul la care suntem acum. Una dintre cele mai mari bucurii europene. Ar fi foarte important din punct de vedere financiar, dar și o mare performanță sportivă”, a mai spus Neluţu Varga, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Dan Petrescu și-a cerut scuze după ce a înjurat ca la ușa cortului un jurnalist

Dan Petrescu și-a cerut scuze după ce a înjurat ca la ușa cortului un jurnalist. Totul s-a petrecut seara trecută, când ”Bursucul” și-a ieșit din minți la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

„Viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din minți pe ”Bursuc”.

Dan Petrescu l-a înjurat pe jurnalist, iar la scurt timp și-a prezentat scuze publice.

”Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire. Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului.

Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta”, a transmis Dan Petrescu, potrivit gsp.ro.

Neluțu Varga, convins că CFR Cluj poate câștiga al șaselea titlu consecutiv

Neluțu Varga e convins că CFR Cluj poate câștiga al șaselea titlu consecutiv. Patronul campioanei României a avut un mesaj clar pentru Dan Petrescu și jucătorii săi.

CFR Cluj a avut probleme în campionat în startul acestui sezon, însă echipa lui Dan Petrescu a revenit pe podium și țintește primul loc până la finalul anului.

„Până să vorbim de favoriți, mai e mult de muncă. Eu sper ca băieții să nu se accidenteze și să o ținem tot așa cum am ținut-o până acum. Pas cu pas, încet, încet, să ajungem la obiectivul dorit.

Reclamă

Eu zic că va fi un an atipic, sunt mult mai multe echipe cu tradiție și istorie care pun presiune pe competiție. Cred că vom reuși, cu muncă multă, să ne situăm acolo, în față”, a declarat Neluțu Varga, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Ce a declarat Neluţu Varga, după ce Dan Petrescu a înjurat un jurnalist
  • Prima reacţie a patronului de la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și