Închide meniul

Dan Petrescu a uluit pe toată lumea după Sivasspor – CFR Cluj 3-0: „A fost cel mai bun meci al nostru!” Atac la arbitraj: „Am luat gol din offside şi am avut un penalty!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 octombrie 2022, 0:31

Dan Petrescu a uluit pe toată lumea după Sivasspor – CFR Cluj 3-0: „A fost cel mai bun meci al nostru! Atac la arbitraj: „Am luat gol din offside şi am avut un penalty!

Dan Petrescu a atacat arbitrajul dup Sivasspor - CFR Cluj

Dan Petrescu a atacat arbitrajul după Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Campioana mai păstrează şanse de calificare. CFR Cluj trebuie să câştige partida cu Ballkani pentru a fi sigură de primăvara europeană în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj nu mai are nicio şansă la primul loc. Campioana României este sigură de locul 2 dacă va câştiga în ultima etapă, cu Ballkani. Petrescu a mai spus, că deşi echipa sa a pierdut la scor de neprezentare, a fost cel mai bun meci făcut în Europa.

Dan Petrescu a atacat arbitrajul după Sivasspor – CFR Cluj 3-0

În prima repriză am luat gol din offside. Nu avem VAR. Am avut un penalty, am avut 3 ocazii. Penalty, offside şi autogol, nu a fost seara noastră. Am pierdut cu 3-0, asta nu e bine. Dar bine că suntem în cărţi. Joi trebuie să câştigăm şi să ne calificăm în primăvara europeană. Nu cred că a fost apărarea în pioneze. Primul gol e offside. Ce să zici la echipă?! Şi autogol al doilea gol. Eu nu sunt supărat pe echipă şi nici pe jucători. A fost cel mai bun meci al nostru în Europa. 

Nu cred că a fost apărarea în piuneze, am fost prinși pe contraatac. Primul gol a fost primit din ofsaid, al doilea autogol… ce să le zici fundașilor? A jucat și bine Janga, păcat de el că a dat autogol. Nu sunt supărat pe echipă, pe jucători, doar pe rezultat și că nimic n-a fost în favoarea noastră în seara asta. 

Sivasspor are jucători de mare, mare calitate, orice jucător de la ei joacă în națională și câștigă bani foarte mulți. Dar meritam mai mult din cele două meciuri cu ei. Dar ăsta e fotbalul, cu Slavia poate nu meritam chiar 6 puncte

Reclamă

Dacă batem ne calificăm, dacă nu batem, nu ne calificăm. Va fi un meci foarte greu cu Ballkani. Să te califici într-o grupă europeană şi să faci 7 puncte, nu e uşor. Nu îmi reproşez nimic„, a spus Dan Petrescu la sport.ro.

„Dacă nu avem VAR, ce să facem? Să ne plângem mereu? Degeaba ne plângem de VAR. În repriza a doua trebuia mai multă personalitate şi nu ne putem gândi la VAR. Dacă primeşte un gol aşa cum l-am primit noi, la prima bară, e greu.

Trebuie să fim concentraţi până la final. Mai avem un meci şi trebuie să avem personalitate. Mi se pare că a fost un rezultate exagerat 3-0. Ne aşteaptă un meci foarte greu duminică, cu Rapid. Au un public fantastic. 2-2? (n.r. – FCSB) Bravo lor! Şi în ultimii ani, numai noi ne-am calificat”, a spus Mario Camora la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Campioana României, distrusă în Turcia

Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Partida din etapa a 5-a a grupelor Conference League a fost în format live text, pe AS.ro. Campioana României a fost umilită în deplasarea din Turcia.

Situaţia din grupa celor de la CFR Cluj este una extrem de complicată. Sivasspor a acumulat 10 puncte, CFR Cluj şi Slavia Praga, 7 puncte, iar Ballkani are 4 puncte.

Turcii au deschis scorul prin Yatabare, în minutul 22 şi l-au majorat în minutul 64, când Gradel a şutat şi Janga a deviat balonul în poartă. Site-ul UEFA l-a creditat pe Gradel ca autor al golului. Yatabare a reuşit dubla în minutul 73.

Sivasspor este pe locul 1 în grupa G, cu 10 puncte, şi s-a calificat pentru primăvara europeană. Pe locurile 2 şi 4 urmează CFR Cluj şi Slavia Praga, cu câte 7 puncte şi Ballkani – 4 puncte. Ultima etapă din grupe se va juca joi, 3 noiembrie, iar CFR Cluj va întâlni pe Ballkani, pe teren propriu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și