Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit după ce a dus-o pe CFR Cluj în grupele Conference League: „Pot să-i calific de 20 de ori, că tot sunt slab sau contestat aiurea sunt!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 august 2022, 8:29

Dan Petrescu a răbufnit după ce a dus-o pe CFR Cluj în grupele Conference League: „Pot să-i calific de 20 de ori, că tot sunt slab sau contestat aiurea sunt!

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu a răbufnit după ce a dus-o pe CFR Cluj în grupele Conference League. Antrenorul campioanei României a avut un mesaj acid pentru contestatarii săi, după succesul cu Maribor, scor 1-0, din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui CFR Cluj s-a enervat după ce echipa sa a obţinut biletele pentru grupele Conference League. Dan Petrescu este de părere că, indiferent de rezultatele pe care le va avea, tot va fi criticat.

Dan Petrescu a răbufnit după ce a dus-o pe CFR Cluj în grupele Conference League

”A fost un meci foarte greu. Este campioana Sloveniei. Ați văzut și voi că este o echipă foarte bună, cu jucători care joacă la echipele naționale. Aș fi vrut să ajungem într-o altă grupă, dar în opt meciuri, am câștigat trei și am făcut cinci egaluri. Nu am pierdut niciun meci. Penalty-urile sunt penalty-uri. Și am luat și puține goluri, ceea ce este important. În campionat am pierdut mai multe meciuri decât ne doream, dar și ritmul ăsta pe care îl avem… e foarte greu.

M-a surprins faptul că Boateng a putut să joace 90 de minute și a făcut-o foarte bine. A fost un bonus pentru noi. Și, în același timp, felul în care a jucat Yeboah – la 18 ani, care se impune pe zi ce trece. Sper să rămână așa motivat, serios. În momentul de față, este unul dintre cei mai buni jucători din România, dacă vă uitați ce adversari a avut în față, astăzi, și a jucat excelent. Păcat că la acea bară nu a marcat.

Dan Petrescu: „Eu, ca antrenor, n-am cum să mă bucur prea mult!

Mă bucur pentru băieți cel mai mult. Merită, după ce am pățit în Armenia. Am avut alte șase meciuri, și-au revenit, bravo lor. Au demonstrat că merită la CFR. Peste două zile avem meci și sincer, am intrat în vestiar, și deja am făcut echipa, mă gândesc cum o să jucăm duminică. Eu, ca antrenor, n-am cum să mă bucur prea mult. Dacă aveam o săptămână liberă, ar fi fost fantastic, să ne bucurăm și noi de această calificare, dar nu avem timp.

Reclamă

Ne bucurăm că al patrulea an la rând CFR Cluj este într-o grupă europeană. Mereu este o presiune, mai ales pe Dan Petrescu, care nu știe să antreneze. Pot să-i calific de 20 de ori, că tot sunt slab antrenor sau sunt contestat aiurea. Dacă aș fi contestat pe merit, ar fi ok. Dacă noi nu am pierdut niciun meci în cupele europene. Dacă ne făceam de râs, mai aveam și eu dubii la adresa mea.

În momentul de față, eu mă bucur cel mai mult pentru jucători. Ei merită toate felicitările, în condițiile în care suntem acum. Eu, dacă ar fi după mine, aș lua doi jucători, repede. Acum, să vedem dacă se și poate”, a declarat Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

FCSB și CFR Cluj, în urna a doua la tragerea la sorți pentru grupele Conference League

FCSB și CFR Cluj s-au calificat dramatic în grupele Conference League, unde vor fi în urna a doua la tragerea la sorți.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj și FCSB au sperat până în ultimul moment că pot prinde un loc în urna favoritelor, însă jocul rezultatelor nu le-a fost favorabil și s-au mulțumit cu locurile din urna a doua, conform gsp.ro.

Urna 1: Villarreal, FC Basel, Slavia Praga, Young Boys, Alkmaar, Gent, Bașakșehir, Maccabi Tel-Aviv

Urna 2: Partizan Belgrad, West Ham, CFR Cluj, Molde, FCSB, Rapid Viena, Fiorentina, FC Koln

Urna 3: Apollon, Hapoel Beer Sheva, Slovan Bratislava, Dudelange, Zalgiris, Austria Viena, Zurich, Shamrock Rovers

Urna 4: Linfield, Sivasspor, Dnipro, Slovacko, Silkeborg, Djugardens, Pyunik, Ballkani

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și