Închide meniul
Foto

Dan Petrescu, explozie de bucurie după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană din Conference League. Imagini fabuloase

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 noiembrie 2022, 22:16

Reclamă
Dan Petrescu, explozie de bucurie după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană din Conference League. Imagini fabuloase

Imaginile bucuriei după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara Conference League

Dan Petrescu, explozie de bucurie după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană din Conference League. Imagini fabuloase cu antrenorul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a reuşit o nouă performanţă uriaşă pe banca celor de la CFR Cluj. A reuşit o calificare fantastică în primăvara Conference League. CFR Cluj a obţinut calificarea după ce a învins pe Ballkani, scor 1-0.

Dan Petrescu, explozie de bucurie după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană din Conference League

Dan Petrescu a trăit intens finalul de meci. I-a cerut insistent arbitrului să pună capăt partidei. În momentul în care arbitrul a fluierat finalul, Dan Petrescu s-a dezlănţuit. Acesta i-a sărit în braţe lui Panin. Antrenorul campioanei nu s-a oprit aici şi s-a bucurat cu ceilalţi oameni din staff.

Ulterior, Petrescu a mers alături de jucători şi s-a bucurat alături de fani.

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană din Conference League

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul pentru optimile de finală ale competiţiei de fotbal Europa Conference League, după ce a învins formaţia kosovară FC Ballkani cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, clasându-se pe locul secund în Grupa G.

Reclamă

Ghanezul Bismark Adjei-Boateng (17) a marcat golul victoriei, dar CFR putea evita orice emoţii dacă Ciprian Deac transforma penalty-ul primit. Campioana României a făcut un excelent joc tactic, apărându-se exact după ce a marcat în faţa unei echipe care a avut o posesie covârşitoare (68%-32%), dar care rareori a ameninţat poarta lui Scuffet.

Echipa antrenată de Dan Petrescu avea nevoie de victorie pentru a se califica şi a început în atac, însă Yeboah a reluat slab cu capul (3) şi Frasheri a prins. Campioana Kosovo a avut o şansă foarte bună de gol în min. 13, când Berisha a reluat imprecis de la 11 metri, deşi era singur.

Yeboah a fost blocat in extremis de Jashanica (14), iar Muhar a reluat cu capul pe lângă ţintă (15) după un corner. CFR a marcat tot după o lovitură de colţ executată de Deac (17), Manea a retrimis în careu mingea respinsă de defensiva kosovară, Muhar a prelungit, Potoku a încercat să respingă, dar l-a servit excelent pe Boateng, care a împins mingea în plasă din 2 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Clujenii au avut şansa de a tranşat meciul, primind penalty în min. 32, când Malele a fost ţinut în careu de Emerllahu. Din păcate, Deac a executat slab şi portarul Frasheri a apărat, căpitanul CFR-ului nereuşind să transforme nici la repetarea loviturii de pedeapsă, când a tras şi mai slab.

Repriza secundă a fost şi mai ternă, după acelaşi scenariu, cu atacuri ale oaspeţilor, oprite de barajul format la 16-20 de metri. CFR a mai ratat o ocazie de a închide conturile, Frasheri respingând senzaţional mingea reluată de Burcă la centrarea lui Deac (60).

 

Ballkani s-a remarcat doar prin două şuturi de la distanţă, unul periculos (71), expediat de Kuc, la care Scuffet s-a remarcat, şi al doilea, tras de Korenica (75), fără mari emoţii pentru goalkeeper-ul italian. În celălalt meci al grupei, Slavia Praga a remizat acasă cu  Sivasspor, 1-1.

În clasamentul final, Sivasspor a ocupat primul loc, cu 11 puncte, urmată de CFR Cluj, 10 puncte, Slavia, 8 puncte, Ballkani, 4 puncte. Câştigătoarele grupelor din Europa Conference League se califică direct în optimile de finală, iar formaţiile clasate pe locul secund dispută baraje pentru optimi cu echipele de pe locul al treilea din grupele Europa League.

CFR merge mai departe, în ciuda unui debut slab de campanie, cu remiză în Kosovo (1-1) şi înfrângere acasă cu Sivasspor (0-1). La meciul cu FC Ballkani în tribune s-a aflat şi un fost jucător al clujenilor, Tony Da Silva.

Meciurile din play-off-ul pentru calificarea în optimile competiţiei se vor juca pe 16 şi 23 februarie. Tragerea la sorţi este programată luni, la Nyon.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și