Închide meniul

Dan Petrescu, în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: “Doar Barcelona a mai câștigat aici! Băieții au voie să bea o bere”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 octombrie 2022, 0:58

Dan Petrescu, în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: “Doar Barcelona a mai câștigat aici! Băieții au voie să bea o bere”

Dan Petrescu, prima reacție după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu, în timpul unei conferințe de presă / AS.ro

Dan Petrescu a fost în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României a câștigat la limită meciul din Cehia, grație golului înscris de Rangelo Janga în minutul 43. Antrenorul trupei din Gruia și-a lăudat jucătorii la scenă deschisă după succesul din etapa a 3-a din grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Cred că doar Barcelona a mai câștigat aici”, a fost mesajul “Bursucului” după cea mai importantă victorie a sezonului pentru CFR Cluj.

Dan Petrescu, în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1!

Dan Petrescu s-a arătat extrem de mulțumit de atitudinea jucătorilor săi și le-a permis “să bea o bere” după succesul uriaș din Cehia.

“Exact ce am zis înainte de meci – trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc, am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat. 

În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare. Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc. 

Reclamă

După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în fața României. Asta e realitatea. S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Va pune probleme tuturor echipelor.

Dan Petrescu nu-și uită contestatarii, după victoria uriașă cu Slavia Praga: „La prima înfrângere se uită!”

Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare.

Nu vreau să vorbesc de alte echipe. Mă concentrez doar la CFR. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia.  Au voie să bea o bere (n.r. – băieții). Eu nu beau bere, o să beau ceai”, a spus Dan Petrescu, după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a obținut la Praga primul succes în grupele Conference League. Ardelenii au dat lovitura în finalul primei reprize, prin Janga, apoi au conservat rezultatul.

Tot în această seară, FC Ballkani a obținut o victorie spectaculoasă pe terenul lui Sivasspor, scor 4-3. După primele 3 runde, toate cele 4 echipe din grupa G se află la egalitate de puncte (4).

Cum arată grupa CFR-ului din Conference League:

1. FC Ballkani 4p
2. Sivasspor 4p
3. Slavia Praga 4p
4. CFR Cluj 4p

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și