Închide meniul

Dan Petrescu, reacție nervoasă înainte de CFR Cluj – Ballkani: „Unii s-au făcut de râs și acum îmi dau mie sfaturi”

Alexandru Ivan Publicat: 2 noiembrie 2022, 21:10

Reclamă
Dan Petrescu, reacție nervoasă înainte de CFR Cluj – Ballkani: „Unii s-au făcut de râs și acum îmi dau mie sfaturi”

Dan Petrescu, reacție nervoasă înainte de CFR Cluj - Ballkani

Dan Petrescu, într-o conferință de presă / as.ro

Dan Petrescu a avut o reacție nervoasă înainte de CFR Cluj – Ballkani. Antrenorul campioanei României a transmis un mesaj dur pentru contestatarii săi. „Bursucul” crede că o eventuală calificare a echipei din Gruia în „primăvara” Conference League ar fi o minune pentru fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Alții nu au fost antrenori și s-au făcut de râs pe unde au fost, iar acum îmi dau mie sfaturi. Să se uite la CV-ul meu, da! Mie îmi place unde sunt, nu are rost să facem polemică. Dar ăia care au fost antrenori s-au făcut de râs, mai bine ar tăcea din gură!

Dan Petrescu, reacție nervoasă înainte de CFR Cluj – Ballkani

Nu mă mai miră nimic, și dacă ar fi dați afară 10 antrenori într-o zi în România, darămite trei. Orice e posibil! Dacă cel mai bun antrenor român, cu șase trofee, e criticat, e făcut praf, iar la prima înfrângere sunt prost și trebuie să-mi dau demisia… Trofeele sunt degeaba. O să vi le aduc să le vedeți! Am fost ales de șase ori cel mai bun. Noi îi dăm afară pe toți. E și vina antrenorilor, că nu se protejează, își pun clauze mici, astfel că sunt dați afară imediat.

Este al 14-lea meci în Europa, din august până acum, o cursă infernală. Dacă tot am ajuns aici, sper să ne calificăm în primăvara europeană. Sincer, ar fi un miracol, da, ar fi! Când nimeni nu are rezultate în România, iar fotbalul nostru a luat-o în jos, toți critică pe CFR Cluj care joacă cu calificarea pe masă joi seară.

Dacă îmi spunea cineva la tragerea la sorți că vom juca ultimul meci cu calificarea pe masă, stând la mâna noastră, aș fi fost foarte fericit. Ar fi fantastic pentru fotbalul românesc să ne calificăm în primăvara europeană. Ar fi ceva special. Ultima oară, tot CFR Cluj a reprezentat România în primăvara europeană cu Sevilla.

Reclamă

Sperăm să dăm gol în minutul 95 și cu spatele, dacă se poate, să fie ceva în favoarea noastră. Să avem și noi șansă, după două penalty-uri contra noastră, după ce-am luat gol din ofsaid, după atâtea episoade contra noastră”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului

Dan Petrescu: „Ballkani va face meciul vieții!”

Petrescu a lăudat-o pe Ballkani și e sigur că echipa din Kosovo va veni să facă un meci mare la Cluj.

„Nu uităm că și-au amânat meciul din campionat, nu uităm că a dat trei goluri în deplasare. E un adversar periculos. Sunt conștient că va fi un meci greu din toate punctele de vedere. Sunt sigur că a venit să facă meciul vieții. E clar, dacă și-a amânat meciul din campionat…

Reclamă 4 / 0/3

Au ceva probleme în ultimele 10-15 minute. O să încerc să le pun jucătorilor și un filmuleț special, în ziua partidei. Ar fi fantastic, o încununare a succesului anului 2022, ca după titlul de campioană, să ajungem și în primăvara europeană„, a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj, aproape de „primăvara” Conference League

CFR Cluj are nevoie de victorie cu Ballkani ca să fie sigură de calificarea în „primăvara” Conference League. În cazul unui rezultat negativ, campioana României trebuie să spere că Sivasspor nu pierde cu Slavia Praga.

Ultima dată când CFR Cluj a trecut de grupele unei competiții europene a fost în sezonul 2019-2020, când a ieșit dintr-o grupă cu Celtic, Rennes și Lazio. În optimi, ardelenii au fost eliminați dramatic de Sevilla, după două rezultate de egalitate.

CFR Cluj este la patra participare consecutivă în grupele europene. La toate dintre acestea, pe banca clujenilor s-a aflat Dan Petrescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă de la 11:05, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și