Închide meniul
Video

Darius Olaru, gol anulat în Dunajska Streda – FCSB! Cum a marcat una dintre „perlele” lui Gigi Becali

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 22:32 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 19:47

Darius Olaru, fol anulat în Dunajska Streda - FCSB

Captură Antena 1

Darius Olaru, gol anulat în Dunajska Streda – FCSB. Darius Olaru a marcat în minutul 24 al partidei dintre Dunajska Streda – FCSB, însă reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB putea da lovitura în Slovacia. Olaru a trimis mingea în poartă din interiorul careului, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Reluările au arătat că Darius Olaru a fost în poziţie în afară de joc.

Darius Olaru, gol anulat în Dunajska Streda – FCSB! Video cu reuşita anulată

Gigi Becali a anunţat că Darius Olaru poate pleca de la FCSB

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 86 de apariții. „Este vorba să plece și Olaru în altă parte. Eu am avut 5 milioane de euro, dar nu am acceptat. Am cerut 7 milioane de euro, dar l-am lăsat la 6 milioane de euro. Nu vreau să vorbesc mai multe, o să vedeți”, spunea Becali.

Cu cine ar putea juca FCSB în play-off-ul Conference League

FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Conference League. Dacă va trece de Dunajska Streda, în turul 3 preliminar, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda).

Înaintea tragerii la sorți de la Nyon, Mihai Stoica a fost întrebat ce adversar și-ar dori să întâlească în play-off. Managerul general FCSB a recunoscut că visează să pice cu învingătoarea dintre Viking și Sligo, iar dorința lui a fost îndeplinită.

Vreau în Norvegia, cu Viking. Sau cu Sligo Rovers. La Konyaspor avem un spion, pe Guilherme”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

FCSB ar urma să joace pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro. Tot pe locul 3 a încheiat și Sligo Rovers, însă în campionatul Irlandei. Sligo are o valoare mult mai mică a lotului decât viitoarea adversară – 2,69 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și