Închide meniul
EXCLUSIV

David Miculescu, arma secretă a lui FCSB în meciul cu Dunajska Streda? „Cred că poate fi!” Partida va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 11:14

David Miculescu, arma secretă a lui FCSB în meciul cu Dunajska Streda? „Cred că poate fi! Partida va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30

David Miculescu a semnat cu FCSB în acest sezon

David Miculescu, la Palatul lui Gigi Becali / as.ro

David Miculescu poate debuta la FCSB în super-meciul cu Dunajska Streda, trasmis în direct de Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30, şi în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 1.700.000 de euro pentru transferul lui David Miculescu de la UTA, în timp ce pe Bogdan Rusu a dat 100.000 de euro, sumă la care se mai pot adăuga bonusuri.

Cei doi pot debuta în Dunajska Streda – FCSB, partidă ce va fi transmisă de Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30.

Nu am lucrat încă cu ei. Pe Miculescu îl cunosc de la lot, pe Bogdan doar ce îl ştiu ca adversar, sper să se integreze cât mai repede şi să ne ajute chiar şi în acest meci„, a spus Ştefan Târnovanu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ştefan Târnovanu crede că David Miculescu poate fi arma secretă a FCSB cu Dunajska Streda

Portarul celor de la FCSB crede că David Miculescu poate face un meci mare chiar la debutul la FCSB.

Reclamă

Cred că poate fi (n.r. – dacă poate fi surpriza) şi sper să fie oricine. Trebuie să fim o echipă şi nu neapărat cineva care să iasă în evidenţă, echipa trebuie să iasă în evidenţă„, a mai spus Târnovanu.

Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB

Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB. Ştefan Târnovanu se gândeşte doar la victorie înainte de Dunajska Streda – FCSB, meci transmis de Antena 1 şi AntenaPLAY, de la ora 21:30, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Ştefan Târnovanu crede că FCSB poate câştiga partida cu Dunajska Streda, deşi echipa lui Nicolae Dică are doar o victorie în 5 meciuri jucate în toate competiţiile în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB poate ataca în partida cu Dunajska Streda cu David Miculescu şi Bogdan Rusu, celedouă transferuri pe care Gigi Becali le-a făcut în această săptămână.

De cealaltă parte, Dunajska Streda încă nu a cunoscut înfrângerea în acest sezon.

Eu zic că suntem bine. Am vorbit şi cu băieţii şi, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm ultimul meci, putem sa facem o figură frumoasă. Sper să reuşim să le administrăm şi prima înfrângere celor de aici pentru că încă nu au pierdut în actualul sezon„, a spus Ştefan Târnovanu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Nicolae Dică şi-a făcut tactica pentru Dunajska Streda – FCSB

Nicolae Dică are tactica făcută pentru Dunajska Streda – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor ştie că va avea viaţă grea în Slovacia, în prima manşă din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Dică a urmărit-o pe rivala din meciul care va putea fi urmărit de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. E convins că liderul din campionatul Slovaciei va ieşi la atac.

Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă ofensivă, cu o dinamică bună. Care îşi doreşte să aibă o posesie bună. Jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, un atacant în formă foarte bună. În benzi jucători de viteză, o echipă agresivă, care vine într-un pressing avansat. Pe teren propriu au un ritm şi mult mai bun pentru că au suporterii în spate şi îi încurajează. De asta spun că vom avea o partidă foarte grea. Trebuie să fim pregătiţi pentru treaba asta.

Este foarte important ca la meciul de mâine să scoatem un rezultat pozitiv pentru a ne păstra şansele de calificare la meciul retur. Dar trebuie să fim inteligenţi, conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea şi că mai urmează încă un meci la Bucureşti„, a declarat Nicolae Dică.

Reclamă
Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • David Miculescu poate debuta la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și