Închide meniul

David Miculescu, prima reacţie după FCSB – Viking 1-2. Mesaj categoric pentru fani: „100% ne vom califica!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2022, 23:42

David Miculescu, prima reacţie după FCSB – Viking 1-2. Mesaj categoric pentru fani: „100% ne vom califica!

Ilie Poenaru știe ce-i lipsește lui David Miculescu pentru a se impune la FCSB

David Miculescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

David Miculescu a avut o primă reacţie după ce FCSB a fost învinsă de Viking, scor 1-2, în manşa tur a play-off-ului Conference League. Roş-albaştrii au condus cu 1-0 încă din minutul 3, dar norvegienii au întors scorul până la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul pe care Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro îi asigură pe fanii vicecampioanei României că vor obţine calificarea în retur.

David Miculescu, prima reacţie după FCSB – Viking 1-2

Nu ne convine. Am dominat clar, am fost peste ei. Acum vine meciul de la Botoşani, după ne bazam pe meciul din Norvegia. Ei au avut 3 şuturi şi 2 goluri, normal că se poate calificarea.

Ei s-au aglomerat foarte mult pe zona centrală. Suntem fotbalişti şi trebuie să ne adaptăm la orice suprafaţă de joc. Sunt 100% sigur că în retur ne vom califica noi. Din minutul 50 au început să tragă de timp, dar o să se întoarcă.

Ne aşteptăm la un meci tare, dar mergem cu acest gând că 100% ne vom califica. Nicolae Dică ne-a încurajat, ne-a spus Mister că ne vom califica. 100% ne vom califica!„, a declarat David Miculescu la Pro Arena.

Reclamă

FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională.

Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică.

S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul doi în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și