Închide meniul

Djurgardens – Sepsi 3-1. Formația lui Cristiano Bergodi, eliminată în turul 3 din Conference League

Antena Sport Publicat: 11 august 2022, 21:55

Djurgardens – Sepsi 3-1. Formația lui Cristiano Bergodi, eliminată în turul 3 din Conference League

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi - FC U Craiova 1948 a fost suspendat

Cristiano Bergodi, într-un meci pentru Sepsi / Hepta

  • Djurgardens – Sepsi 3-1
  • Covăsnenii au fost eliminați în turul 3 din Conference League

Djurgardens – Sepsi 3-1 | Echipa lui Cristiano Bergodi a fost învinsă și în returul din Suedia și a părăsit preliminariile Conference League în turul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a reușit să deschidă scorul în returul din Suedia, prin Cosmin Matei, în minutul 8, și spera la o „remontada” senzațională.

Djurgardens – Sepsi 3-1. Covăsnenii, eliminați în turul 3 din Conference League

Planurile covăsnenilor au fost însă date peste cap repede de nordici. Djurgardens a restabilit egalitatea 4 minute mai târziu, prin Finndell. Suedezii au lovit din nou în minutul 24, prin Asoro.

Reclamă

Același Asoro a stabilit scorul final în minutul 71 și a asigurat calificarea lui Djurgardens în play-off-ul Conference League.

FINAL. Djurgardens – Sepsi 3-1. Formația covăsneană a fost eliminată în turul 3 preliminar din Conference League, cu scorul general de 2-6.

Reclamă

Min 71. GOL Djurgardens! Asoro face „dubla”, iar calificarea devine o misiune imposibilă pentru Sepsi. Scorul este 6-2 pentru nordici, la general.

Min 46. A început repriza a doua!

PAUZĂ. Djurgardens – Sepsi 2-1, după primele 45 de minute. În acest moment, scorul general este de 5-2 în favoarea suedezilor, iar situația se complică enorm pentru trupa lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Min 24. GOL Djurgardens! Asoro a marcat cu o lovitură de cap și a adus în avantaj formația suedeză.

Min 12. GOL Djurgardens! Suedezii au restabilit egalitatea prin Finndell, cu un șut din interiorul careului, la numai 4 minute după ce Sepsi reușise să deschidă scorul.

Min 8. GOOOL Sepsi! Cosmin Matei a deschis scorul în Suedia, cu o execuție din lovitură liberă. În acest moment, scorul este 3-2, la general, pentru Djurgardens.

Min 1. A început partida din Suedia!

Update 19.00: Au apărut echipele de start:

Djurgardens: Zetterstrom – Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson – Finndell, Schuller, Eriksson – Asoro, Edvardsen, Radetinac

Rezerve: Vasyutin, Picornell, Lofgren, Andersson, Banda, Holmberg, Wikheim, Doumbouya, Danielson

Reclamă

Antrenor: Kim Bergstrand

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea (C), Ispas – Aganovic, Păun, Matei – Damascan, Rondon, Bărbuț

Rezerve: Began, Gedo, Rodriguez, Dragomir, Tudorie, Achahbar, Dumitrescu, Nistor, Ciobotariu

Antrenor: Cristiano Bergodi

Misiunea lui Sepsi nu se anunță deloc ușoară, ținând cont că Djurgardens se află într-o formă extraordinară. Suedezii au ajuns la 10 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Dintre acestea, adversara lui Sepsi a câștigat 9.

Cristiano Bergodi speră la o calificare miraculoasă în play-off-ul Conference League

În ciuda faptului că echipa sa va porni cu șansa a doua, Cristiano Bergodi rămâne optimist și speră ca formația covăsneană să reducă din handicap încă din prima repriză și, ulterior, să forțeze golul secund care să trimită meciul în prelungiri.

”Am venit aici pentru a încerca să facem un meci frumos. Să jucăm cu încredere, cu curaj pentru că nu avem nimic de pierdut. După rezultatul din tur, normal că plecăm cu acest dezavantaj de două goluri şi nu ne va fi uşor.

Căutăm să marcăm cel puţin un gol în prima repriză. Eu zic că dacă meciul rămâne în echilibru orice se poate întâmpla, şi al doilea gol pentru că meciul durează 90 de minute, 95 de minute”, a spus Cristiano Bergodi, înaintea meciului din Suedia.

În partida tur de la Sfântu Gheorghe, Djurgardens s-a impus cu 3-1. Evardsen şi Asoro (dublă) au marcat pentru formația suedeză, iar Alexandru Tudorie a înscris golul de onoare care le mai oferă covăsnenilor o urmă de speranță înaintea returului.

În turul 2 din Conference League, Sepsi a eliminat Olimpija Ljubljana la loviturile de departajare, în timp ce Djurgardens a trecut de croații de la Rijeka.

Învingătoarea dintre Djurgardens și Sepsi va da piept în play-off cu câștigătoarea duelului dintre APOEL și Kyzylzhar.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”