Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Sunt de râsul lumii, haos total! Să fie adus Pițurcă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 octombrie 2022, 12:17

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Sunt de râsul lumii, haos total! Să fie adus Pițurcă

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB, după rușinea din Danemarca. Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă cu scorul de 5-0 de Silkeborg, dar Dumitru Dragomir crede că FCSB a scăpat ieftin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir cere și o schimbare de antrenor la FCSB. Victor PIțurcă este prima variantă pe care i-o propune lui Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB, după umilința cu Silkeborg

Mă așteptam să ia 6. Sunt de râsul lumii, haos total! Eu am auzit declarația antrenorului că își asumă… dacă el a facut treaba asta, a greșit. E haos total, nu am văzut așa ceva.

Viitorul echipei naționale… parcă au uitat fotbalul. Unii sunt prea grași, alții nu pot să alerge.

Dacă dai declarații mincinoase nu ai ce să cauți într-o societate sănătoasă. Am spus de acum două luni, când s-a supărat Mihai Stoica pe mine, să oprească haosul. Așa a fost, eu sunt de meserie, nu unul care vorbește din tribună. E nevoie de o mână de fier, care să adune jucătorii. Radaslavescu nu poate să alerge 20 de minute, nu poți să fii fotbalist stând pe bancă. Ianis Stoica e un super-talent. Pe Octavian Popescu dacă îl mai ține pe bancă, îl pierde. Dacă stai pe bancă, cum să înveți.

Reclamă

Cică schimbă 7 jucători că nu pot juca din 3 în 3 zile. Băăăă! Cum să nu joace, joacă din 2 în 2 zile, numai acolo învață! Ce înseamnă asta? Să joace în fiecare zi.

Eu când am văzut că l-au trecut pe bancă pe Octavian Popescu, am zis că e gata, că îl distrug.

Trebuie adusă o mână de fier, să nu miște în front vreun jucător. Și să respecte ideea de joc. Este un haos total acum! Eu n-am văzut să facă pressing sau marcaj cineva. Nu scotea nimeni o minge de la adversar. Pițurcă poate fi această mână de fier. 1, Pițurcă… 2, Dan Petrescu! Gen Olăroiu. Pițurcă la această oră. Ești supărat pe el, nu ești supărat pe el, îl aduci. Nu poți să îl acuzi pe Becali. El a băgat banii!

Reclamă 4 / 0/3

Tare mă tem că îi bate Petrolul! Cum să spui că îi odihnești. Să dispară această expresie din gura antrenorilor”, a spus Dumitru Dragomir la sport.ro.

Helmut Duckadam nu își explică lipsa de reacție a fanilor FCSB după o nouă umilință

Helmut Duckadam nu își explică lipsa de reacție a fanilor FCSB, după rezultatele din ultima perioadă. Echipa antrenată de Nicolae Dică tocmai a suferit o umilință incredibilă în Conference League, 0-5 cu Silkeborg.

Legenda Stelei se aștepta la un rezultat dezastruos când a văzut lotul cu care roș-albaștrii au plecat în Danemarca. Opt jucători au fost menajați de Dică, la „ordinul” lui Gigi Becali.

„Istoria echipei a fost clădită pe performanță, nu pe interese financiare sau politice. Practic, la Steaua nu se mai dorește performanță. Aici e greu de înțeles. Prin performanță crește valoarea jucătorilor, cota jucătorilor. În campionat joci ca să te califici într-o cupă europeană, dar măcar să îți dorești performanță. Când te rezumi pe campionat, e greu de înțeles.

Noi ne mulțumim cu această calificare în grupă, după un meci cu Viking în care ne-am calificat cu un gol printre picioarele portarului și un penalty văzut doar de arbitru.

Am avut o presimțire că nu va ieși bine, dar nu am crezut într-un scor atât de mare. Nu m-am așteptat la această înfrângere fără drept de apel. În minutul 7, când e 2-0, te gândești deja la o catostrofă.

Eu spun de ani de zile, FCSB are jucători cu o valoare individuală bună, dar nu are echipă, nu are omogenitate. Te chinui din nou în campionat și speri să facă Compagno diferența. Ca grup nu poți să o faci. Din păcate suporterii nu știu cât o să mai poată să accepte această strategie”, a declarat Helmut Duckadam la Pro Arena.

Reclamă

Fostul mare portar nu înțelege de ce ultrașii FCSB nu au luat atitudine în momentul în care favoriții lor au ajuns pe locul 13 în Liga 1. Duckadam se aștepta ca fanii să ia atitudine și să își manifeste nemulțumirea.

„Și Miculescu, și Octavian Popescu, și Oaidă au jucat. Cu siguranță că te aștepți la mai mult în momentul în care dai 1.7 milioane de euro pe un jucător. Te aștepți să dea un gol, nu să facă penalty. E o echipă total debusolată, eu cred că FCSB cu greu își va mai reveni. Va fi din ce în ce mai greu. Nu știu ce va hotărî patronul, dar în momentul de față lucrurile arată foarte rău. Gluma se îngroașă!

Nu cred că se va încurca FCSB la Ploiești, dar vor veni alte partide în care vor întâlni echipa care au cam pierdut respectul față de Steaua și le vor face probleme mari.

Eu cred că aseară și dacă mergea cu echipa completă, FCSB avea probleme. S-a văzut și în campionat, jocul nu funcționează. Se așteaptă o execuție miraculoasă. La FCSB se știe, dar și cei din conducere trebuie să explice ce fac acolo. Și suporterii, cu riscul de a fi înjurat, nu i-am mai auzit în ultima perioadă deloc…

Se pare că cei care țin cu Steaua nu se vor dezice de ei, cu toate că te descurajează și prețul biletelor. Dar cu siguranță nu vor mai fi atât de mulți la stadion”, a mai spus Duckadam.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și