Închide meniul

FCSB a băgat frica în Silkeborg: ”Joacă la nivel de top! Noi suntem foarte mici, ei foarte mari!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2022, 18:30

FCSB a băgat frica în Silkeborg: ”Joacă la nivel de top! Noi suntem foarte mici, ei foarte mari!”

UEFA a anunțat cine va arbitra Silkeborg - FCSB și Slavia Praga - CFR Cluj

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

FCSB a băgat frica în Silkeborg înaintea meciului din grupele UEFA Conference League. Kent Nielsen, antrenorul danezilor, a avut doar cuvinte de laudă la adresa roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul se așteaptă la un meci greu, chiar dacă Nicolae Dică a lăsat acasă opt jucători de bază. Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

FCSB a băgat frica în Silkeborg

”Avem respect mare pentru FCSB. Am arătat în primele două meciuri că suntem o echipă mică, dar ne putem lupta cu fiecare dintre adversari, mai bine cotați decât noi. Ne trebuie și noroc, ne uităm cu încredere spre acest meci cu românii. Știm că suntem bine în liga internă, dar în Europa e altceva. Cred că va fi un meci spectaculos”

Am văzut că adversarii au anunțat că nu vin cu 7 jucători, dar au alți fotbaliști de valoare în lot. Am văzut și meciul cu norvegienii (n.r. – Viking), și cu Anderlecht că schimbă frecvent primul 11.

Este dificil să speculăm, credem că va fi un duel strâns, știm că FCSB joacă la nivel de top. Noi vrem să ne ridicăm la același statut ca să ne apropiem victoria. Nu contează cine joacă, cine nu joacă. Nu credem că ar fi un dezavantaj pentru noi să jucăm pe iarbă, la retur. În Scandinavia sunt multe suprafețe ca ale noastre.

Reclamă

Kent Nielsen: ”FCSB este un club foarte, foarte mare!”

Nu am amintiri frumoase cu românii, în istorie. Mă refer la acel meci din 1989. Românii au avut mereu jucători tehnici, m-am confruntat cu ei. De asemenea, am jucat contra lui Hagi! Românii au jucători ce aduc ceva extra. De aceea știu că românii au energie și rezistă la presiune maximă, le-am spus și jucătorilor. Chiar dacă toată lumea susține că FCSB vine cu echipa a doua.

Silkeborg este un club foarte, foarte mic. FCSB este un club foarte, foarte mare. Nici nu comparăm bugetele! Diferența este uriașă! Totul este nou pentru noi, suntem în premieră, după 21 de ani, în cupele europene. Jucătorii nu au mai experimentat așa ceva. Grupa este una complicată, tare, însă vom găsi o cale să jucăm bine, să punem la lucru ambiția noastră.

De ce rezist aici? Scandinavii sunt altfel, mai răbdători, cu toate că s-au schimbate multe în ultimele decenii. Dar sunt aici și datorită grupului pe care l-am creat împreună. Am aceeași energie de la început”, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Gâlcă, avertisment înainte de Silkeborg – FCSB

Costel Gâlcă a transmis un avertisment pentru Nicolae Dică înainte de Silkeborg – FCSB, meci din etapa a 3-a a grupelor Conference League. Antrenorul care le-a adus roş-albaştrilor ultimul titlu, în 2015, anunţă că danezii sunt extrem de periculoşi pe teren propriu.

Gâlcă a antrenat între 2019 şi 2021 în Danemarca. A stat pe banca lui Velje şi îi ştie bine pe cei de la Silkeborg. Terenul sintetic va fi o problemă pentru echipa lui Gigi Becali.

Silkeborg este o echipă dinamică, are un antrenor foarte bun, Kent Nielsen. Am jucat cu Steaua (n.r – FCSB) contra lui când era la Aalborg, e un antrenor care a construit această echipă dinamică, cu un teren sintetic de foarte bună calitate, foarte rapid. E o echipă foarte bună pe tranziție.

Cu sigurață, terenul le va face probleme celor de la FCSB, e un teren foarte rapid. Silkeborg are o poziționare foarte bună, e o echipă lucrată, cu un antrenor care e de trei ani la ei„, a declarat Constantin Gâlcă la sport.ro.

Fostul tehnician al lui FCSB nu este surprins că opt jucători de bază ai lui Nicolae Dică au fost lăsaţi acasă.

E normal. Nu au început bun în campionat. Sunt mulți jucători noi, durează până se acomodează. Încă nu au omogenitate în echipă și e ceva normal. Cred că vor avea un meci foarte greu cu Silkeborg.

Chiar dacă danezii sunt pe ultimul loc, eu zic că e o echipă bună, care produce fotbal și este periculoasă dacă îi lași spații. Eu sper să câștige FCSB, dar va fi foarte greu pentru că Silkeborg e o echipă destul de bună fizic, tehnic și ca idee de joc„, a mai spus Gâlcă.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și