Închide meniul

FCSB, acuzată de antrenorul lui Viking că le-a dat cadouri arbitrilor: „Eram pe drumul către vestiare când l-am văzut cu 5 pungi!”. Norvegienii vor face observație la UEFA

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 10:48

FCSB, acuzată de antrenorul lui Viking că le-a dat cadouri arbitrilor: „Eram pe drumul către vestiare când l-am văzut cu 5 pungi!. Norvegienii vor face observație la UEFA

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Nicolae Dică, după demisia acestuia de la FCSB

Nicoale Dică şi Mihai Stoica, pe banca celor de la FCSB / Hepta

FCSB a fost acuzată de antrenorul lui Viking, Morten Jensen, că unul dintre oficialii vicecampioanei României le-a oferit cadouri arbitrilor, la finalul meciului din Norvegia. Roș-albaștrii au câștigat cu 3-1 returul din play-off și s-au calificat în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Morten Jensen a lansat acuzații uluitoare la adresa clubului lui Gigi Becali, după eliminarea din play-off-ul Conference League.

FCSB, acuzată de antrenorul lui Viking că le-a dat cadouri arbitrilor la finalul meciului din Norvegia

Tehnicianul lui Viking susține că a văzut cum unul dintre reprezentanții FCSB a mers în vestiarul arbitrilor și le-a oferit pungi cu cadouri. Momentul respectiv l-a înfuriat pe Jensen, mai ales că echipa sa a fost eliminată din competiție în urma unui penalty dictat în prelungirile partidei, pe care Risto Radunovic l-a transformat.

FCSB s-a impus cu 4-3, la general, în fața lui Viking și a fost repartizată în grupa B din Conference League, alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

„Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al FCSB-ului a venit cu cinci pungi de cadouri. Când s-a întors, mai avea una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins.

Reclamă

Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fot un lucru ciudat, așa că probabil le vom face o mică observație celor de la UEFA. (N.r. – Ce era în pungi?) E posibil să fi fost o chestie culturală sau ceva de genul ăsta”, a spus Morten Jensen, potrivit dagbladet.no.

Meciul dintre Viking și FCSB a fost condus de o brigadă din Ungaria, alcătuită din Tamas Bogdar (central), Balasz Buzas, Peter Kobor (ambii tușieri) și Balazs Berke (arbitru asistent).

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference Leeague

UEFA a afișat programul meciurilor din grupele Conference League: FCSB va avea deplasare la West Ham, iar CFR Cluj va debuta cu Ballkani.

Reclamă 4 / 0/3

România are două reprezentante în grupele Conference League. FCSB și CFR Cluj le-au elininat pe Viking și Maribor în play-off.

În grupe, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, în timp ce CFR Cluj va juca cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

    • Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
    • Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
    • Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
    • Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
    • Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
    • Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani

Ilie Dumitrescu a elogiat la scenă deschisă FCSB după calificarea în grupele Conference League

Ilie Dumitrescu a elogiat la scenă deschisă FCSB după calificarea în grupele Conference League. Vicecampioana României a fost repartizată în grupa B, cu adversare de top: West Ham, Anderlecht și Silkeborg. „Mister” a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Dică și a jucătorilor săi.

FCSB va avea o misiune infernală în vederea calificării în primăvara europeană, însă Ilie Dumitrescu vede partea plină a paharului: cumulul de experiență de care vor avea parte roș-albaștrii.

„Senzațional Dică! A preluat echipa, a plecat Tănase, care a marcat 40 și ceva de goluri în ultimii doi ani, la un pas să plece și Olaru. Ca abordare, consistența jocului, cum a pregătit jocurile în perioada asta scurtă.

Reclamă

Știi cum e, se joacă. Se va juca cu casa închisă 100%. Dacă au fost zeci de mii de oameni cu Saburtalo… Plus că e o experiență senzațională și pentru jucători, să demonstreze la nivelul acesta. E interesant să fii în competiție cu echipe de top, din Premier League.

E extraordinar și pentru Tavi Popescu să-și depășească limitele, și pentru Olaru, și pentru Coman. Apropo de Coman, spuneam că nu poți să scoți din echipă un lider incontestabil”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și