Închide meniul

FCSB – Dunajska Streda 1-0. Bogdan Rusu, după laudele lui Gigi Becali: „Mă bucur că spune asta!” Ce a spus despre Octavian Popescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2022, 23:21

FCSB – Dunajska Streda 1-0. Bogdan Rusu, după laudele lui Gigi Becali: „Mă bucur că spune asta! Ce a spus despre Octavian Popescu

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali

Bogdan Rusu și Gigi Becali, la Palat / Hepta

Bogdan Rusu a avut o primă reacţie după laudele lui Gigi Becali. Atacantul de 32 de ani adus de la Mioveni a spus că se bucură că Becali l-a lăudat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu a promis în continuare să joace în aşa fel încât Gigi Becali să fie mulţumit de prestaţia sa.

Bogdan Rusu, după laudele lui Gigi Becali din FCSB – Dunajska Streda 1-0

„Mă bucur că domnul Becali are laude despre mine, sper să joc în continuare la fel de bine și să ajut echipa în continuare. Presupun că dacă ai calitate, totul vine de la sine. Nu se pune problema cine e căpitan și câți ani are, contează ce face și cum își trage echipa după el. Octavian este un jucător foarte bun și își face bine treaba. 

Cred că Steaua, că nu pot să-i spun FCSB, rămâne de top a României și se vede. Asta dovedește că suntem cea mai iubită echipă din țară, prezența celor 40.000 de spectatori”, „, a spus Bogdan Rusu după FCSB – Dunajska Streda 1-0.

Bogdan Rusu, lăudat de Gigi Becali

„Sunt mulţumit de calificare. Mai trebuia să mai avem goluri. Mai trebuiau goluri. Am marcat şi ne-a fost de ajuns. Am jucat foarte bine, nu am riscat nimic. Numai bara din prima repriză. Rusu m-a impresionat cel mai tare şi atât. Şi Dawa care e „pe aici nu se trece!”. Asta e echipă slabă.

Reclamă

Dawa e un jucător talentat, a crescut în joc. Va creşte echipa. Jucătorii care vor intra vor avea relaţii de joc. A fost bine că nu am fost nevoiţi să îl băgăm pe Coman să riscăm cu el. Nu cunosc echipa, dar emoţii nu ar trebui să avem. E un joc de fotbal. Eu cred că trebuia să ne calificăm.”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Nicolae Dică, cu gândul la play-off-ul Conference League

„Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Suporterii au făcut o atmosferă extraordinară. Îi felicit şi mă bucur că au venit. Îmi doresc din tot sufletul să ajungem în grupele Conference League. Ar fi un început pentru fotbalul românesc.

Mă bucur şi pentru Mirel că a reuşit să se califice. Avem încredere în jucători. Iată că ne-a reuşit. Obiectivul este îndeplinit. Va trebui să facem totul. M-am liniştit când l-am văzut pe Cordea că a marcat. I-am spus lui Rusu când l-am schimbat că reuşea să marcheze cu o scăriţă dacă încerca ca în prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine, Tavi Popescu este decar, al doilea vârf. A reuşit şi mă bucură foarte mult. Va creşte cu siguranţă pentru că se antrenează foarte bine. Are personalitate, are calitate şi poate să devină un lider. Vrem să reuşim să ne calificăm!”, a declarat Nicolae Dică, potrivit sport.ro.

FCSB – Dunajska Streda 1-0! Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în playoff-ul Conference League

FCSB – Dunajska Streda 1-0! FCSB s-a calificat în playoff-ul Conference League după ce a învins şi pe teren propriu pe slovacii de la Dunajska Streda.

FCSB a trecut de Dunajska Streda cu o dublă victorie cu acelaşi scor: 1-0. După ce în tur, Joonas Tamm a marcat golul victoriei, în vulcanul de pe Arena Naţională a marcat Andrei Cordea.

FCSB mai are doar două meciuri să îi împlinească visul lui Gigi Becali de a se califica în grupele Conference League.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și