Închide meniul

Florin Prunea, profund impresionat după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2: „E cel mai bun”

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2023, 10:14

Reclamă
Florin Prunea, profund impresionat după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2: E cel mai bun”

Florin Prunea, profund impresionat după Sepsi - Bodo/Glimt 2-2

Mediafax Foto Florin Prunea / George Dobre via Hepta

Florin Prunea, profund impresionat după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2. Fostul mare portar a fost dat pe spate de un jucător al formației patronate de Laszlo Dioszegi, sosit în această vară la Sf. Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a remizat, pe teren propriu, împotriva celor de la Bodo/Glimt, în prima manșă a „dublei” din play-off-ul UEFA Conference League. Partida retur este programată pe 31 august, de la ora 19:00 și va avea loc în Norvegia. Meciul va fi live text pe As.ro.

Florin Prunea, profund impresionat după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2. Fostul portar, dat pe spate de Isnik Alimi

Fostul internațional este de părere că albanezul Isnik Alimi este cel mai bun transfer efectuat de o echipă românească din această perioadă de mercato. Evoluția acestuia din partida cu Bodo/Glimt l-a impresionat pe Florin Prunea, care consideră că fotbalistul a jucat deja la un anumit nivel și că experiența acestuia poate ajuta echipa din Covasna.

„Alimi e cel mai bun transfer care s-a făcut la noi în vara asta. Se vede și în campionat, are personalitate, e dezinvolt, se vede că a jucat la un anumit nivel”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Fotbalistul de 29 de ani a ajuns la Sf. Gheorghe de la FK Gabala, echipă care a încheiat sezonul trecut pe poziția a 4-a în campionatul din Azerbaidjan. La fosta echipă a adunat 41 de meciuri, în sezonul trecut, în care a marcat 12 goluri. De asemenea a oferit și 6 pase decisive.

Reclamă

Tot în sezonul trecut, FK Gabala a câștigat Cupa Azerbaidjanului. Fosta echipă a albanezului Alimi s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Neftci Baku, echipă care era antrenată la vremea respectivă de Laurențiu Reghecampf. Eșecul din cupă a accelerat plecarea lui „Reghe”, iar în locul lui, pe banca azerilor a fost numit Adrian Mutu.

În cariera sa, fotbalistul cotat la 650.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a mai jucat pentru: Ohrid Lihnidos, NK Novigrad, Chievo Verona, Lumezzane, Atalanta, Maceratese, Forli, Vicenza, Rimini, Imolese, HNK Sibenik și FK Gabala.

Attila Hadnagy a dezvăluit motivul pentru care Poli Iași – Sepsi nu a fost amânat

„Trebuie să ne prezentăm la meci. Am găsit un hotel la Roman la 80-90 de kilometri. Nu am găsit nici în Vaslui, nici pe aproape. Așa mi-a transmis Liga, că se supără Farul dacă se amână meciul nostru. Nu vreau să dau nume. De la Ligă așa s-a transmis, că se supără domnul Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Așa este (n.r. LPF putea trece peste refuzul echipelor). Noi am primit o hârtie de la Poli Iași că ei sunt de acord, asta este culmea. Înseamnă că nu mai contează că noi am trimis hârtia la Ligă. Nu avem hârtia de la Ligă, avem de la Iași că vor și ei amânarea.

Noi avem încredere că în al 12-lea ceas să se hotărască și să se amâne. Avem și noi șansa noastră, are și Farul. Sută la sută nu este de la domnul Hagi. Nu cred că s-ar supăra domnul Rotaru pentru că la anul ar putea fi ei (n.red. Universitatea Craiova) în situația noastră”, a spus oficialul, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și