Închide meniul

Florin Răducioiu, avertisment pentru Nicolae Dică, înainte de Dunajska Streda – FCSB: „E ilogic să fie titulari”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2022, 22:44

Florin Răducioiu, avertisment pentru Nicolae Dică, înainte de Dunajska Streda – FCSB: „E ilogic să fie titulari

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu îi transmite un avertismnet lui Nicolae Dică, înainte de partida FCSB-ului din Conference League. Fostul internaţional român a declarat că titularizarea ultimelor două transferuri realizate de Gigi Becali, David Miculescu şi Bogdan Roşu, ar fi o decizie greşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va întâlni Dunajska Streda, în turul trei preliminar din Conference League. Partida va fi în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY, miercuri, de la 21:30. Cu câteva zile înainte de meci, Gigi Becali i-a prezentat pe David Miculescu şi Bogdan Roşu, şi a dat asigurări că cei doi pot juca titulari în Slovacia.

Florin Răducioiu, avertisment pentru Nicolae Dică

Florin Răducioiu a declarat că nu vede o alegere bună titularizarea lui David Miculescu şi Bogdan Roşu, în partida cu Dunajska Streda. Fostul conducător de la Dinamo suţine că cei doi jucători au nevoie de timp pentru a se adapta la noua echipă, însă nu exclude varianta de a fi utilizaţi pe parcurs în partida din turul trei preliminar din Conference League.

„Logica spune că, ai semnat ieri şi mi s-ar părea ilogic ca aceşti doi jucători care au semnat ieri să joace. Nu cred că vor fi titulari. A, că vor intra pe parcursul meciului e altceva.

Sunt jucători care au nevoie de timp. Mi se pare ilogic să fie titulari, dar pot intra pe parcursul meciului. Nu cred că ar fi normal să joace”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Reclamă

Dacă va trece de Dunajska Streda, în turul 3 preliminar, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda). FCSB ar urma să joace pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Nicolae Dică şi-a făcut tactica pentru Dunajska Streda – FCSB

Nicolae Dică are tactica făcută pentru Dunajska Streda – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor ştie că va avea viaţă grea în Slovacia, în prima manşă din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă ofensivă, cu o dinamică bună. Care îşi doreşte să aibă o posesie bună. Jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, un atacant în formă foarte bună. În benzi jucători de viteză, o echipă agresivă, care vine într-un pressing avansat. Pe teren propriu au un ritm şi mult mai bun pentru că au suporterii în spate şi îi încurajează. De asta spun că vom avea o partidă foarte grea. Trebuie să fim pregătiţi pentru treaba asta.

Reclamă 4 / 0/3

Este foarte important ca la meciul de mâine să scoatem un rezultat pozitiv pentru a ne păstra şansele de calificare la meciul retur. Dar trebuie să fim inteligenţi, conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea şi că mai urmează încă un meci la Bucureşti„, a declarat Nicolae Dică.

Dică nu se teme numai de golgheterul de la Dunajska Streda, Nikola Krstovic. Atacantul muntenegrean, de 22 de ani, are şapte meciuri la rând cu gol marcat.

„Nu doar un singur jucător trebuie să anihilăm. Trebuie să anihilăm întreaga echipă. Cu cât va avea mai puţine mingi (n.r. Nikola Krstovic), cu atât va fi mai bine pentru noi. Cu cât va fi mai departe de poarta noastră, cu atât va fi mai bine pentru noi„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Florin Răducioiu îi transmite un avertisment lui Nicolae Dică

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și