Închide meniul

Florin Răducioiu nu o mai recunoaşte pe Farul Constanţa: „Este surprinzător şi dezamăgitor”

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 8:33

Reclamă
Florin Răducioiu nu o mai recunoaşte pe Farul Constanţa: „Este surprinzător şi dezamăgitor

Florin Răducioiu nu o recunoaşte pe Farul Constanţa

Farul Constanţa - Urartu / Hepta

Florin Răducioiu nu o mai recunoaşte pe Farul Constanţa. Echipa lui Gheorghe Hagi a câştigat prima manşă a duelului din turul 2 preliminar Conference League cu armenii de la Urartu, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a impus, campioana României a primit două goluri pe teren propriu, având un avantaj de un singur gol după primele 90 de minute, aşa cum s-a întâmplat şi în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, cu Sheriff Tiraspol.

Florin Răducioiu nu o mai recunoaşte pe Farul Constanţa: „Este surprinzător şi dezamăgitor”

Florin Răducioiu a vorbit la finalul partidei de la Ovidiu despre prestaţia celor de la Farul Constanţa şi a dezvăluit că nu recunoaşte echipa care câştiga sezonul trecut titlul din Liga 1:

„Anul acesta, Farul nu mai este aceeaşi echipă care comandă jocul. E adevărat, îi lipseşte Munteanu, dar nu e ocazie. E un pic în dificultate.

Să primeşti două goluri, pe teren propriu, de la o echipă din Armenia este surprinzător şi dezamăgitor. De altfel, calificarea încă se joacă.

Reclamă

Au fost ocazii şi de-o parte şi de cealaltă. Echipa din Armenia, extrem de interesantă. Au jucat fotbal, într-o manieră foarte simplă. Farul trebuie să se regăsească”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

Farul Constanţa a fost condusă de două ori de cei de la Urartu şi a reuşit golul victoriei în minutul 90+5. Pentru echipa lui Gheorghe Hagi au marcat Băluţă, Mazilu şi Larie. Returul cu Urartu va avea loc joia viitoare, pe 3 august, de la ora 18:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, prima reacţie după meciul Farul – Urartu 3-2

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – Urartu, scor 3-2, din prima manşă a turului 2 preliminar al UEFA Conference League. „Regele” a avut mari emoţii în confruntarea cu campioana Armeniei.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum am spus înainte de meci, suntem o echipă imprevizibilă, care vrea să joace fotbal. Ofensiv am făcut lucrurile cât puteam de bine, defensiv am suferit. Aşa cum s-a întâmplat şi cu Sheriff. Toate echipele au calitate, defensiv trebuie să facem mult mai bine.

Asta e, până la urmă am câştigat. Aşa cum am câştigat şi campionatul, am întors rezultatul. A venit bine acest rezultat, cred că a adus spirit în vestiar.

Învăţăm, noi la Farul nu suntem o echipă consolidată învăţată să câştige în fiecare bine. Jucăm ceva atipic pentru noi, din 3 în 3 zile. Jucătorii au venit pe parcurs, Larie are 10 antrenamente şi joacă meci de meci. Încercăm să facem faţă pe toate fronturile, în Europa vedem că e mult mai greu.

Noi doi suntem vinovaţi, el nu trebuia să ia gol şi eu să tac din gură. Ce vreţi mai mult de la Mazilu, un copil de 17 ani, învaţă. S-a văzut şi pe teren, a încercat să facă tot ce poate.

Trebuie să trecem, să luptăm, aşa cum am făcut în campionat aşa vrem să facem şi afară. Să facem faţă cum trebuie. Vom vedea, suntem la început de campionat, nu suntem 100%. Dar încercăm să construim o echipă bună. Vine meciul cu Iaşi, trebuie să îl câştigăm. Apoi vine o deplasare lungă. Când vrei să faci performanţă, trebuie să faci sacrificii.

Îmi doream şi îmi doresc să facem lucruri, dar e clar că avem nişte limite, chiar dacă managerul echipei e Hagi. Chiar dacă e Hagi, nu credeţi că o să jucăm peste tot. Dacă aveam cel mai bun lot, aveam 8 jucători la naţională. Nu am, cred că unul joacă titular, dacă joacă. Noi am făcut din nimic ceva extraordinar. Nu e vina noastră pentru ceilalţi, că am fost mai buni decât ei. Fotbalul românesc trebuie să aibă inspiraţie foarte mare şi totul pleacă de la organizare. Cei care ne conduc administrativ trebuie să se gândească ce trebuie făcut ca să fim competitivi. Bani foarte mulţi, patroni cu bani foarte mulţi şi apoi să respectăm mult mai mult noţiunea de antrenori şi de manageri„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și