Închide meniul

Florinel Coman, letal în FCSB – Viking! „Mbappe de România” a dat lovitura în debutul meciului de pe Arena Națională

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 21:52

Florinel Coman, letal în FCSB – Viking! „Mbappe de România a dat lovitura în debutul meciului de pe Arena Națională

Florinel Coman a nimerit de două ori bara în FCSB - FC U Craiova 1948 1-1

Florinel Coman, în tricoul FCSB / Hepta

Florinel Coman a fost letal în FCSB – Viking, în manșa tur din play-off-ul Conference League. „Mbappe de România” a deschis scorul după numai 3 minute scurse pe Arena Națională. Este al doilea gol marcat de Coman în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a deblocat tabela în debutul meciului dintre FCSB și Viking și a declanșat nebunia în tribune.

Florinel Coman, letal în FCSB – Viking

FCSB a început tare partida contra norvegienilor. Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Florinel Coman a marcat în FCSB - Viking
Florinel Coman a marcat în FCSB – Viking / Captură Pro TV

Căpitanul FCSB-ului se află la cel de-al doilea gol din stagiunea curentă. Florinel Coman a mai marcat tot în preliminariile Conference League, în meciul retur cu Saburtalo Tbilisi, câștigat de „roș-albaștri” cu 4-2.

Bucuria vicecampioanei României a durat însă numai câteva secunde. Viking a restabilit egalitatea la faza imediat următoare, după o dezorganizare totală în defensiva lui Nicolae Dică. Kevin Kabran a trecut spectaculos printre jucătorii FCSB-ului și a reluat la colțul lung, fără speranțe pentru Ștefan Târnovanu.

Reclamă

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Viking

Gigi Becali a avut un mesaj pentru Nicolae Dică chiar înainte de FCSB – Viking, meciul tur din play-off-ul Conference League. Patronul roş-albaştrilor a anunţat ce aşteptări are de la vicecampioana României.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îşi doreşte ca roş-albaştrii să obţină o victorie facilă. Vrea cu orice preţ ca FCSB să aibă posesie superioară.

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională şi meciul este sold-out. Gigi Becali a dezvăluit de ce nu îşi doreşte să îi fie scandat numele pe cel mai mare stadion din ţară.

Reclamă 4 / 0/3

De la FCSB mă aștept să văd un joc frumos combinativ, cu posesie, mingea să fie la noi și să marcăm cu două goluri în plus.

Nu am ce să aștept de la public, pentru că ei tot timpul fac ceva în plus față de noi, adică sunt senzaționali. De-asta mi-am schimbat perspectiva despre fotbal, pentru că am văzut 40.000 de oameni pe stadion, iar în grupe pot fi și 50.000 de oameni, deci să vină banii și din bilete.

Fanii cred că au înțeles problemele cu UEFA, nu? Eu am înțeles că ei au înțeles foarte bine și nu o să mai facă.

Mă simt prost când mi se scandează numele, jur că mă enervez. Nu mai am nevoie de la oameni să îmi strige numele, vreau să mi se strige numele în ceruri, de îngeri„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
  • Florinel Coman, letal în FCSB – Viking
  • „Mbappe de România” a dat lovitura în debutul meciului de pe Arena Națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și