Închide meniul

Florinel Coman, schimbat la pauză în Dunajska Streda – FCSB! Căpitanul lui FCSB l-a dezamăgit pe Nicolae Dică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2022, 22:54 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 18:10

Florinel Coman, schimbat la pauză în Dunajska Streda – FCSB! Căpitanul lui FCSB l-a dezamăgit pe Nicolae Dică

Florinel Coman, schimbat la pauză în Dunajska Streda - FCSB

Florinel Coman, în Conference League / Hepta

Florinel Coman a fost schimbat la pauză în meciul Dunajska Streda – FCSB, din prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League. „Mbappe de România” a avut o evoluţie modestă în Slovacia şi nu s-a mai întors de la cabine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman nu a avut nicio şansă importantă de a marca. A executat o lovitură liberă, fără a pune în pericol poarta adversă.

Florinel Coman, schimbat la pauză în Dunajska Streda – FCSB

Florinel Coman a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă şi i-a predat banderola de căpitan noului decar de la FCSB, Octavian Popescu. Acesta a fost mult mai activ în joc şi a avut o ocazie uriaşă de a deschide scorul. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro, fără gol în startul acestui sezon, a fost la câţiva centimetri distanţă pentru a puncta. În minutul 28, a intrat în posesia mingii după o recuperare a lui Malcom Edjouma.

Aflat în interiorul careului, Tavi Popescu i-a surprins pe adversari. Chiar dacă avea un jucător în faţa lui, a şutat din întoarcere, iar mingea a trecut puţin pe lângă bara din dreapta a lui Veszelinov.

Spre deosebire de perioada în care Toni Petrea era antrenor, FCSB a efectuat o singură schimbare la pauză. Gigi Becali l-a asigurat pe Nicolae Dică faptul că nu va interveni în primele 15 etape.

Reclamă

Eu nu m-am băgat niciodată peste antrenor la formarea primului 11. Niciodată. Aaa, că m-am băgat după aceea, în timpul meciului, dacă nu-mi plăcea cum merge echipa, așa este. M-am băgat. Dar, niciodată nu am impus primul 11.

Așa mi-a spus și Dică acum. Mi-a cerut să-l las o perioadă ca să demonstreze. I-am spus că o să-l las să decidă ce vrea până la finalul turului sezonului regulat, 15 etape. Dacă atunci va fi pe primul loc sau, acolo, aproape de CFR Cluj și de Craiova, la un punct, două diferență, atunci va fi bine.

Pentru că noi ne vom bate la campionat cu CFR și cu Universitatea Craiova, nu cu Rapid. Dacă nu va fi așa, atunci voi interveni eu din nou”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu și Bogdan Rusu, titulari în Dunajska Streda – FCSB

David Miculescu și Bogdan Rusu sunt titulari în Dunajska Streda – FCSB, primul meci din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Gigi Becali i-a prezentat oficial în urmă cu doar două zile.

Gigi Becali a plătit aproape două milioane de euro pentru David Miculescu și Bogdan Rusu. Patronul a anunțat încă de la conferința de presă de luni că cei doi vor fi titulari cu Dunajska Streda și s-a ținut de cuvânt.

Bogdan Rusu va juca în centrul atacului, în locul lui Ianis Stoica, în timp ce David Miculescu va evolua în banda dreaptă, Andrei Cordea fiind suspendat.

FCSB în meciul cu Dunajska Streda: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – Rusu

1,7 milioane de euro a costat transferul lui David Miculescu de la UTA la FCSB. Gigi Becali i-a achitat integral clauza de reziliere a contractului. Pentru Bogdan Rusu i-a plătit Mioveniului 100.000 de euro, dar FCSB ar putea să mai achite alte 250.000 de euro, dacă ajunge în grupele Conference League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și