Închide meniul
Video

Florinel Coman, semnal de alarmă după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Nu a fost cel mai bun joc, e clar!”

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 22:47 / Actualizat: 11 octombrie 2023, 19:58

Reclamă

Bucurie a fotbalistilor stelisti dupa un gol marcat cu Florinel Teodor Coman, Darius Dumitru Olaru si Andrei Ioan Cordea in meciul de fotbal dintre TSKA 1948 Sofia si FCSB, din cadrul UEFA Europa Conference League, desfasurat pe Stadionul National Vasil Levski din Sofia, miercuri 26 iulie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florinel Coman, după ce a marcat în Bulgaria / Hepta

Florinel Coman a tras un semnal de alarmă după CSKA 1948 Sofia – FCSB, scor 0-1. Vedeta vicecampioanei a dezvăluit că jocul echipei sale nu a fost cel mai bun, chiar dacă s-au impus în fața bulgarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a debutat cu dreptul în preliminariile UEFA Conference League. Vicecampioana României a câștigat partida tur din „dubla” cu CSKA 1948 Sofia cu scorul de 1-0. Partida din Bulgaria s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Florinel Coman a tras un semnal de alarmă după CSKA 1948 Sofia – FCSB. Ce a spus cel mai în formă jucător despre un posibil transfer

Florinel Coman a reacționat după victoriei echipei sale, din meciul cu CSKA 1948 Sofia. Formația „roș-albastră” a avut de suferit în repriza a doua a partidei din Bulgaria, iar vedeta echipei a recunoscut acest lucru. De asemenea, „Mbappe” a vorbit despre o posibilă plecare din lotul lui Elias Charalambous.

„A fost un meci în deplasare, un meci pe un teren greu. Dar am venit să câştigăm şi suntem fericiţi că am marcat în deplasare. Îmi intră din toate poziţiile, ce pot să spun? Am avut noroc azi.

(Reporter: O să le fie greu celor de la FCSB să te mai ţină?) Nu, de ce să le fie greu? Sunt declaraţiile dânsului, v-aţi obişnuit cu el (n.r. despre emoţiile pe care le are Gigi Becali că îşi pierde golgheterul).

Reclamă

Asta este cea mai mare problemă, pentru că şi aici am întâmpinat o stare de amical, să spunem aşa, foarte puţini oameni în tribună. Suntem foarte fericiţi că au venit suporterii noştri, ne-au susţinut şi în această deplasare. A fost un drum lung. Le mulţumesc pe această cale, am cântat cu toţii la finalul meciului.

Important este că am câştigat acest meci, pentru că anul trecut am început prost. Îmi aduc aminte cu Saburtalo am pierdut acel meci din deplasare. Nu a fost cel mai bun joc al nostru, clar, am simţit şi noi asta, dar am avut un adversar fragil, să spun aşa.

Ei nu ne-au surprins cu nimic pentru că nu au avut ocazii. Dar jocul nostru nu a fost cel pe care l-am avut în primele două etape de campionat”, a spus Florinel Coman, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru echipa pregătită de Elias Charalambous urmează duelul cu Oțelul Galați, de pe 29 iulie. Meciul va avea loc la Galați, de la ora 21:30. Returul „dublei” cu CSKA 1948 Sofia va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf” din București. Partida se va disputa fără spectatori și va avea loc pe data de 3 august, de la ora 21:30. Ambele meciuri vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Emoții pentru Florinel Coman. Vedeta s-a ciocnit cu un jucător bulgar

Florinel Coman i-a dat emoții lui Elias Charalambous înainte de pauza partidei din Bulgaria. La scorul de 1-0 pentru formația „roș-albastră”, jucătorul s-a ciocnit de un adversar și a avut nevoie de intervenția medicilor. După ce a primit îngrijiri medicale, acesta s-a ridicat și a putut continua partida, spre bucuria oficialilor de la FCSB.

Emoțiile pentru cei de la FCSB au fost mari, având în vedere că Florinel Coman este cel mai în formă jucător din lotul „roș-albaștrilor”. Acesta a contribuit decisiv la toate victoriile echipei din acest sezon, dar a fost un fotbalist foarte important în lotul echipei lui Gigi Becali și în sezonul trecut, atunci când echipa a terminat campionatul pe poziția a 2-a.

„Mbappe” a mai fost accidentat și după acțiunea din sezonul trecut a celor de la FCSB, din preliminariile UEFA Conference League. Momentul nefericit s-a întâmplat la partida tur din „dubla” cu Dunajska Streda. La finalul acelei campanii de calificare, echipa lui Gigi Becali s-a calificat în grupele competiției europene. Totuși, performanțele acestora au lăsat de dorit și au terminat grupa pe locul al 4-lea.

În cariera sa, fotbalistul a suferit mai multe accidentări grave, care l-au ținut departe de teren pentru aproape 12 luni.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” 20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR Cluj 0-1. Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu Vezi toate știrile
Citește și