Închide meniul

Florinel Coman, înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB (miercuri, 20:30, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Să câştigăm pentru România!”

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 0:39

Reclamă
Florinel Coman, înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB (miercuri, 20:30, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Să câştigăm pentru România!

Florinel Coman, înainte de CSKA 1948 Sofia - FCSB

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Profimedia

Florinel Coman şi Elias Charalambous au prefaţat CSKA 1948 Sofia – FCSB. Prima manşă din turul 2 preliminar Conference League a formaţiei roş-albastre se joacă pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început foarte bine sezonul. După victoria din prima etapă cu FC U Craiova 1948, echipa lui Charalambous s-a impus şi în derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf, scor 2-1.

  • Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Florinel Coman şi Elias Charalambous au prefaţat CSKA 1948 Sofia – FCSB: „Trebuie să câştigăm pentru România”

După victoria în faţa lui Dinamo, Florinel Coman şi-a îndreptat atenţia către partida de miercuri seară, cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 preliminar Conference League. Cel mai în formă jucător al roţ-albaştrilor a declarat că echipa sa trebuie să meargă mai departe în cupele europene, pentru a aduce puncte pentru coeficientul României:

„De mâine, clar ne axăm pentru meciul din Conference pe care îl avem. Trebuie să câştigăm pentru România şi pentru suporteri pentru că aducem puncte ţării. Eu văd un meci greu, pentru că se joacă în deplasare, dar dacă ne montăm bine, cred că putem intra în grupe. Nu vreau să comentez de Marcel Ciolacu.

Eu mă gândesc că acum avem un meci important şi vreau să dau totul la antrenament şi să fiu titular la meciul cu CSKA 1948″, a declarat Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit şi el despre meciul cu CSKA 1948 Sofia, partidă care este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 26 iulie.

„De mâine, pregătim meciul cu CSKA 1948 Sofia, încă un meci greu. Avem 3 meciuri într-o săptămână. Suntem pregătiţi. Nu avem mult timp şi trebuie să ne recuperăm rapid. Va fi un meci greu”, a declarat şi Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Darius Olaru, după FCSB – Dinamo 2-1: „De vreo 3 ani nu am mai început atât de bine”. Ce mesaj a avut pentru Târnovanu

Darius Olaru a vorbit după FCSB – Dinamo 2-1. Căpitanul vicecampioanei României a avut a prestaţie perfectă în derby-ul cu Dinamo. Căpitanul echipei lui Elias Charalambous a marcat al doilea gol al partidei, cel care avea să se dovedească a fi decisiv.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a câştigat marele derby cu Dinamo. Florinel Coman a deschis scorul cu o execuţie de senzaţie. La doar câteva minute, Darius Olaru a marcat şi el cu un şut perfect la colţul lung.

La finalul partidei de pe Arcul de Triumf, căpitanul lui FCSB este încântat de startul foarte bun de sezon al echipei sale, chiar dacă a avut emoţii pe finalul meciului cu Dinamo. Olaru l-a încurajat şi pe Târnovanu, cel care a gafat la golul echipei lui Ovidiu Burcă, şi este convins că echipa va merge bine în acest sezon, atât în Liga 1, cât şi în Conference League:

„Cred eu că rămâne un derby, chiar dacă am jucat cu mai puţin spectatori. Am dat ceva emoţii la final şi trebuie să schimbăm asta. Am dominat jocul în prima repriză, am dominat jocul. Am reuşit să marchez primul gol din acest sezon şi să îmi ajut echipa în continuare. Eu am făcut două antrenamente săptămâna asta, poate am căzut şi puţin fizic. Ne doream să marcăm şi al treilea gol.

De vreo 3 ani nu am mai început atât de bine, dar apărut Covid-ul şi totul s-a dus. Avem un lot bun şi au venit jucători care ne ajută. La cât ne-a salvat el sezoanele trecute nu trebuie să fie supărat (n.r. Târnovanu). Trebuie să facem faţă pe mai multe fronturi. Cine va intra în campionat şi în Conference îşi va face treaba foarte bine”, a declarat Darius Olaru, la finalul meciului cu Dinamo, potrivit digisport.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și