Închide meniul

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League: „De mâine încep să caut!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2022, 22:57

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League: „De mâine încep să caut!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League. Patronul vicecampioanei României mai vrea un atacant și un fundaș central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali crede că, după ce va găsi jucătorii mult doriți, FCSB poate spera să iasă din grupele Conference League.

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League

Roș-albaștrii au încercat să-l aducă pe Pavol Safranko, însă atacantul a ales să semneze cu Sepsi.

„Nu, dar trebuie să aducem un fundaş central şi un atacant. Trebuie neapărat. L-am văzut pe Rusu… avem nevoie de un atacant. Safranko am înţeles că nu vrea la noi şi se duce la Sepsi. Avem o echipă extraordinară. Să ne gândim (n.r. la ieşirea din grupe), dacă luăm fundaş central şi atacant. De mâine încep să caut”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Reclamă

FCSB, calificare dramatică cu Viking

FCSB a început furibund meciul de la Stavanger și a înscris încă din minutul 3, prin Edjouma. Florinel Coman a centrat perfect de pe partea stângă, iar Malcom Edjouma a reluat în plasă cu o lovitură perfectă de cap.

Aavantajul roș-albaștrilor a fost anulat în minutul 26. Ștefan Târnovanu l-a facultat în careu pe Karlsbakk, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Portarul lui FCSB și-a făcut în fața arbitrului după decizia de a dicta penalty. Cel care a executat lovitura de la 11 metri a fost Zlatko Tripic, care a a șutat sus, aproape sub bară, iar Ștefan Târnovanu n-a mai putut interveni.

Andrei Cordea a readus-o pe FCSB în avantanj în repriza secundă, în minutul 54, cu un șut de la distanță, pe care portarul lui Viking l-a scăpat în poartă. Roș-albaștrii au mai ratat o ocazie mare, când norvegienii au fost aproape de autogol la un lob de la 30 de metri al lui Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Golul calificării a venit în prelungirile meciului. În minutul 90+3, Florinel Coman a fost faultat în careu de un adversar. La punctul cu var și-a așezat mingea Risto Radunovic. Fundașul stânga al roș-albaștrilor a șutat cu sânge rece, în plasa laterală.

Câți bani au obținut FCSB și CFR Cluj după calificarea în grupele Conference League

FCSB și CFR vor încasa câte 2,94 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League. Cele două echipe românești avea deja asigurate câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Sumele oferite de UEFA vor continua să crească odată cu intrarea în grupe.

Premiile oferite de UEFA în Conference League:

  • calificare în grupe: 2,94 milioane de euro
  • victorie în grupe: 500.000 de euro
  • egalul în grupe: 166.000 de euro
  • primul loc în grupă: 650.000 de euro
  • locul 2 în grupă: 300.000 de euro
  • calificare în optimi: 600.000 de euro
  • calificare în sferturi: 1 milion de euro
  • calificare în semifinale: 2 milioane de euro
  • calificare în finală: 3 milioane de euro
  • campioana: 2 milioane de euro
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și