Închide meniul

Gigi Becali a anunţat primele plecări de la FCSB: „Se duce la arabi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 22:13

Gigi Becali a anunţat primele plecări de la FCSB: „Se duce la arabi!

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu

Gigi Becali, patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali a anunţat primele plecări de la FCSB, după eliminarea din Conference League. Patronul roş-albaştrilor a spus că Andrei Cordea va pleca de la echipă. Un alt jucător care va părăsi FCSB este Valentin Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cordea este primul jucător care pleacă de la FCSB. Becali a anunţat că acesta se va duce la arabi.

Gigi Becali a anunţat primele plecări de la FCSB

Pleacă Cordea. Cordea pleacă, e ca și plecat, 1.315.000 de euro e suma. Pleacă în Arabia, nu știu la ce echipă, habar n-am. Şi Vali Ghoerghe pleacă acum. A plecat şi Edjouma. Şi gata! Şi ne axăm pe Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a fost eliminată din Conference League, iar Gigi Becali a anunţat că se va axa pe câştigarea titlului în Liga 1. În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, FCSB a pierdut partida cu Nordsjaelland, scor 0-2.

„Nu am ce măsuri să iau. O să le iau ca să fac treaba mea şi să nu mai fac voi. Să nu se bage patronul. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluţă atacant şi am fost de acord. Prima dată şi schimbările. M-au informat. Nu am zis că dacă merge echipa fac ca ei. Poate aveam alte idei. Am vrut să fac ca ei. S-a accidentat la antrenament, pe terenul acesta a făcut o entorsă. Nici schimbările nu au fost făcute bine. Şi Chiricheş a făcut greşeala asta. Nou nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. Antrenorii trebuie să antreneze cornerele. Vreau să văd jucător care să poată să ridice mingea din corner. Dacă era după mine, îl scoteam pe Djokovic şi îl băgam pe Cordea. Nu dau vina pe ei şi dau vina pe mine”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Pe stadionul Right To Dream Park, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartsen. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalty. Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43.

Video cu golul din penalty marcat de Ingvartsen

Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61. Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

Video cu al doilea gol al lui Ingvartsen

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și