Închide meniul

Gigi Becali a luat foc după Anderlecht – FCSB 2-2: „Nu avem viitor!” Coman, făcut praf: „Parcă nu mai e fotbalist!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 octombrie 2022, 21:50

Gigi Becali a luat foc după Anderlecht – FCSB 2-2: „Nu avem viitor! Coman, făcut praf: „Parcă nu mai e fotbalist!

Gigi Becali a luat foc după meciul cu Anderlecht

Hepta

Gigi Becali a luat foc după Anderlecht – FCSB 2-2. Patronul de la FCSB a spus că echipa nu are viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost nemulţumit de jocul prestat de echipa lui Nicolae Dică.

Gigi Becali a luat foc după Anderlecht – FCSB 2-2

„Nu mă interesează ce s-a făcut. Pe mine mă interesează viitorul, nu ce șanse avem. Viitorul… pe jocul ăsta nu există viitorul. Cu jocul ăsta, ce facem noi, nu există viitor. Nu e, dacă nu o bați pe Anderlecht, e echipă slabă rău. Are nume? Ce dacă are nume. Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic. Nu avem viitor. O să vedem ce se întâmplă.

Compagno trebuia ținut pentru campionat. L-a scos și pe Olaru ca să-l odihnească. Tavi și-a mai revenit, puțin. Coman parcă nu mai e fotbalist. Nu știu ce se întâmplă. Coman nu mai este fotbalist.

Nu mai e deloc! Dacă dă mingea la ultima fază, îi dă Radaslavescu mingea, intră și tu în careu. Dă pasă, centrează dacă nu ai curaj. Nu se face așa ceva. Niciun duel nu rămâne cu mingea la el, nu înțeleg. Ăsta nu mai e fotbalist.”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Anderlecht – FCSB 2-2. Roş-albaştrii, OUT din Conference League! Andrea Compagno şi Joyskim Dawa

Anderlecht – FCSB 2-2! Trupa lui Nicolae Dică este eliminată din Conference League, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor. Meciul a fost în format live text, pe AS.ro.

FCSB încheie grupa de Conference League pe ultimul loc. Roş-albaştrii au reuşit doar două remize în acest sezon, ambele cu Anderlecht, fiind învinşi de Silkeborg, în ambele meciuri, cât şi de West Ham, în tur.

FCSB a remizat cu Anderlecht, în etapa a cincea din grupele Conference League. Roş-albaştrii s-au văzut conduşi încă din minutul 39, după golul reuşit de Veschaeren. Ulterior, în repriza secundă, Andrea Compagno a reuşit să egaleze în minutul 60. Italianul a fructificat centrarea perfectă a lui Risto Radunovic, şi a înscris printr-o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 75, Vertonghen a adus-o din nou pe Anderlecht în avantaj, după un corner bine-executat de belgieni. Joyskim Dawa a reuşit să egaleze 8 minute mai târziu, însă FCSB nu a mai reuşit să marcheze, pentru a spera la o eventuală calificare în primăvara europeană.

Recomandări
  • Gigi Becali, potop de critici după Anderlecht – FCSB 2-2
  • Discurs furios al patronului de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și