Închide meniul

Gigi Becali, atacat chiar de nepotul Lucian Becali, după Silkeborg – FCSB 5-0: „Nu poți să păcălești fotbalul la infinit”

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2022, 9:33 / Actualizat: 7 octombrie 2022, 16:43

Gigi Becali, atacat chiar de nepotul Lucian Becali, după Silkeborg – FCSB 5-0: „Nu poți să păcălești fotbalul la infinit

Gigi Becali, atacat chiar de nepotul Lucian Becali, după Silkeborg - FCSB 5-0

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

  • Gigi Becali, atacat chiar de nepotul Lucian Becali

Gigi Becali a fost atacat chiar de nepotul Lucian Becali, după după Silkeborg – FCSB 5-0. Chiar dacă nu i-a pronunţat numele, Lucian a criticat tactica patronului de a nu fi interesat de rezultatele din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a tras niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg, din Conference League. Vicecampioana României a fost umilită de formația din Danemarca, cu 5-0, după o prestație dezastruoasă. Echipa patronată de Gigi Becali a fost dominată clar de Silkeborg la aproape toate capitolele.

Gigi Becali, atacat chiar de nepotul Lucian Becali, după Silkeborg – FCSB 5-0

”Nu poți să păcălești fotbalul la infinit, cel puțin nu în Europa!”, a scris Lucian Becali pe contul de Facebook, după unul dintre cele mai ruşinoase rezultate din istoria clubului din Berceni.

Reclamă

FCSB a suferit una dintre cele mai rușinoase eșecuri din istorie și s-a „prăbușit” pe ultimul loc în grupa B din Conference League, cu un singur punct obținut.

Reclamă

Gigi Becali şi Nicolae Dică, făcuţi praf după dezastrul din Danemarca

Gigi Becali şi Nicolae Dică au fost făcuţi praf după dezastrul din Danemarca, Silkeborg – FCSB 5-0. Barasarab Panduru l-a acuzat pe patronul roş-albaştrilor că l-au interesat doar cele 7 milioane de euro garantate de prezenţa în grupele UEFA Conference League.

„E normal, rezultatul e mare la FCSB. Cine voiai să joace? Că a dat 1.7 milioane pe Miculescu e una, că ce joace e alta. Octavian Popescu a dat pasă în centru acolo, dar ce a jucat el? Era bandă, dar intra în bandă. Un 4-4-2 a fost cu ceva Suedia, facem 4-2-2-2.

E o seară complicată pentru FCSB, una în care vii din urmă cu şapte milioane luate, dar ai pierdut respectul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vor fi mulţi suporteri cu Anderlecht. 10.000? 15.000 mi se par mulţi. Respectul oamenilor l-ai pierdut în seara asta, că mai bine dai şapte milioane de euro din buzunar decât să pierzi respectul oamenilor. Pe moment l-ai pierdut, dar depinde de tine dacă îl recapeţi. Să nu-i tragi suta de lei la peluză. Au tras pe poartă? Nu, au fost nişte şuturi peste poartă, dar niciun şut pe poartă”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!