Închide meniul

Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu, după umilinţa cu Silkeborg: „Cum să facă faţă?!” Singurul jucător lăudat: „Nu e Maradona, dar vrea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2022, 23:54

Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu, după umilinţa cu Silkeborg: „Cum să facă faţă?! Singurul jucător lăudat: „Nu e Maradona, dar vrea!

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Octavian Popescu, după FCSB - Silkeborg

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu, după umilinţa cu Silkeborg. Patronul FCSB îl acuză pe „perla” sa de 50 de milioane de euro că nu mai aleargă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe Octavian Popescu pentru forma pe care o are în acest sezon. După umilinţa cu Silkeborg, Becali a găsit puterea de a lăuda un jucător.

Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu, după umilinţa cu Silkeborg

Păi, cât a alergat Compagno? 13 km, bravo lui! Dar cât a alergat Coman? 8, nu zic, vreau să zic aşa. Cât a alergat, ăsta, Tavi Popescu? Tavi Popescu a alergat 8 kilometri. Păi, ăla (n.r.- Compagno) merge 13 kilometri, iar ăla 8. Cât a alergat Tavi Popescu cât a jucat? 4, mă. Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri.

Dacă tu trebuie să fii în mişcare în continuu ca să primeşti mingea. Dar, când e purtătorul de balon, trebuie să fie 4-5 în jurul lui: unul la 5 metri, unul la 7 metri, altul la 15 metri, ca să aibă poziţie de gol.

Iar ceilalţi când a dat drumul la minge să aibă altă poziţie. Nu ştiu, zic şi eu aşa, după intuiţie, nu după ştiinţă. Dacă tu nu te mişti pe teren şi vine ăla în faţa ta, tu nu poţi să primeşti mingea, dacă stă ăla în faţa ta.

Reclamă

(…) Stai să îţi spun ceva. Nu îl laud pe Compagono ce a jucat. Şi nu îl laud pe Compagno că e mare fotbalist. Dar dacă omul aleargă 13 kilometri, trebuie să îl laud. Omul vrea! Dar el atât poate, nu e Maradona. Dar dacă alergi 13 kilometri o să ai şi realizări, că vine Domnul şi vede munca ta şi pune el mâna şi dă golul.

Dar dacă el aleargă cu 5 kilometri mai puţin decât Compagno, cum să facă faţă?”, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară. Patronul FCSB s-a săturat și a anunțat că se retrage din fotbal, după umilința suferită de vicecampioana României în fața danezilor, în UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera este pregătit să demareze procesul de lichidare a clubului, urmând ca doi jucători să fie dați afară, în primă fază. Becali nu mai vrea să investească la FCSB, cu explicația că „nu avem niciun viitor”.

Roș-albaștrii au fost „distruși” cu 0-10, la general, de Silkeborg, în cele două partide din grupele UEFA Conference League.

Acum, Gigi Becali se gândește doar să-și recupereze banii investiți la FCSB, apoi să iasă din peisajul fotbalului românesc. Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit că Rachid Bouhenna și Denis Haruț, amândoi titulari în FCSB – Silkeborg 0-5, vor pleca de la echipă.

„Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând, Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi.

O să plece cât de curând, amândoi! Şi nu doar ei. Păi ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transfeuri. Nu ştiu ce o să facem mai departe. Dar o să plece mulţi în iarnă de la echipă. O să şi vând ce e de vândut şi asta e. La ora actuală nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve la FCSB. N-aţi văzut? Nicio diferenţă.

A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept. Nu o să mai bag bani în transferuri pentru că nu sunt nebun”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu, după umilinţa cu Silkeborg
  • Singurul jucător remarcat de patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și