Închide meniul

Gigi Becali, nemulțumit de o schimbare făcută de Nicolae Dică în FCSB – Viking 1-2: “A greșit!”. Ce explicație i-a dat antrenorul roș-albaștrilor

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 11:05

Reclamă
Gigi Becali, nemulțumit de o schimbare făcută de Nicolae Dică în FCSB – Viking 1-2: “A greșit!”. Ce explicație i-a dat antrenorul roș-albaștrilor

Gigi Becali va plăti o sumă uriaşă pentru transferul lui David Miculescu

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de una dintre schimbările făcută de Nicolae Dică în FCSB – Viking 1-2, în manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. În minutul 54 al partidei de pe Arena Națională, antrenorul vicecampioanei României l-a înlocuit pe David Miculescu cu Bogdan Rusu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB consideră că Miculescu trebuia lăsat pe teren pentru a produce mai mult pericol în fața porții norvegienilor.

Gigi Becali, nemulțumit de o schimbare făcută de Nicolae Dică în FCSB – Viking 1-2

După meci, Nicolae Dică i-a explicat lui Gigi Becali că a luat decizia respectivă pentru că, în viziunea lui, Bogdan Rusu este mai bun la jocul de cap decât David Miculescu:

“S-a și greșit schimbarea, părerea mea. Dacă Miculescu juca, era altceva pe centrări. Nu îl acuz pe Dică, dar a greșit. El mi-a spus că miza că sare la cap.

Dar eu cred că e mai bun la cap Miculescu decât Rusu. Mi-a zis și în contextul meciurilor, ca să îi alterneze. Și cu Botoșaniul, jucăm din 3 în 3 zile”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Reclamă
Reclamă 4

Becali a vorbit și despre șansele la calificare pe care le mai are FCSB după eșecul din manșa tur. Patronul vicecampioanei este convins că echipa sa va întoarce rezultatul în retur și va ajunge în grupele Conference League.

“E bine, chiar dacă am mâncat bătaie e foarte bine pentru că acum nu mai am nicio emoție. Numai dacă Dumnezeu e împotriva noastră și nu crede (n.r. – pierde FCSB calificarea). Asta nu e echipă care să ne scoată.

Eu n-am văzut de când sunt în fotbal, de 20 de ani, o echipă atât de slabă în cupele europene. Saburtalo pasa față de ei. (N.r. – Despre greșelile din apărare) Se întâmplă, așa vrea Dumnezeu să se întâmple.

Reclamă

Nu îmi fac nicio problemă pentru că nu are cum o echipă ca asta să reziste 90 de minute fără să primească gol. E adevărat că regret că am luat primul gol, nu al doilea. Pentru că dacă nu luam primul gol, nu ieșeau la joc. Și după marcam noi 4 goluri și eram asigurați”, a mai declarat finanțatorul FCSB-ului.

Gigi Becali, amendă uriașă pentru Darius Olaru după ce a fost suspendat

Gigi Becali nu stă pe gânduri și îi dă o amendă uriașă lui Darius Olaru după meciul FCSB – Viking, scor 1-2, din manșa tur a play-off-ului Conference League.

Mijlocașul roș-albaștrilor a primit cartonaș galben în minutul 90+5 și va fi suspendat pentru meciul decisiv, de care depinde calificarea în grupele competiției. Patronul lui FCSB a decis să îl dea exemplu pe Olaru și să îl amendeze drastic.

„Am vorbit și eu cu el (n.r. Nicolae Dică) și i-am zis să îi dea 5.000 de euro amendă. Dacă dai o amendă de asta, înțelege toată echipa. Pentru ce să iei galben ca să nu joci?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Și Nicolae Dică a anunțat, la finalul partidei, că este nemulțumit de eroarea făcută de Darius Olaru și că acesta va plăti.

„Am văzut că a luat galben în minutul 95 Olaru, nu este ok ce a făcut, va plăti. Nu ştiu dacă se dădeau amenzi până acum, dar de când am venit eu se dau!„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională. Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică. S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și