Închide meniul

Gigi Becali râde de CFR Cluj: „Vreau să mănânce bătaie cu Slavia Praga!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2022, 14:40

Gigi Becali râde de CFR Cluj: „Vreau să mănânce bătaie cu Slavia Praga!

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali este patronul FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO / Hepta

  • Gigi Becali râde de CFR Cluj
  • Mesajul patronului de la FCSB

Gigi Becali râde de CFR Cluj înaintea returului din UEFA Conference League. Patronul FCSB îşi doreşte ca rivalii din Gruia să piardă duelul de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul din Cehia, campioana României a câştigat confruntarea cu Slavia Praga, chiar dacă pornea cu şansa a doua.

Gigi Becali râde de CFR Cluj

„Eu nu vreau două victorii joi (n.r. – FCSB și CFR, în Conference League). Ce mă interesează pe mine coeficientul de țară? Cealaltă nu vreau nici măcar egal. Vreau bătaie să mănânce. Și eu glumesc acum, nu prea mă interesează. Zic așa, ca să râdeți voi.

Reclamă

Nu mă interesează ce face CFR-ul. Mai zicem așa, să-i mai enervez, să mai glumim, dar ce mă interesează pe mine ce face CFR-ul? Aaaa, dacă era vorba de Liga Campionilor, atunci da, nu-mi doream (n.r. – să se califice CFR în grupele competiției), erau bani mulți la mijloc. Dar, așa, ce mă interesează pe mine că iau ei 500.000 de euro? Să ia 500.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Mihai Stoica, uluit după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

Mihai Stoica a fost uluit după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României a obţinut un succes uriaş în Cehia, în timp ce FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 0-5.

Reclamă

Gigi Becali a fost cu ochii pe confruntarea rivalilor din Gruia şi a fost impresionat de faptul că Dan Petrescu a venit cu cea mai bună echipă. De partea cealaltă, roş-albaştrii au menajat 7 titulari şi au băgat rezervele.

”Chiar am fost surprins. Oricum o victorie bună. E atât de interesantă grupa aia. Toate au câte 4 puncte. Mă uitam aseară după rezultate, să vedem pe unii care au păţit ca noi. Vorbesc foarte serios. Eu aş vrea ca CFR să meargă în primăvara europeană.

Să aibă cât mai multe meciuri. Oricum, acolo s-a văzut clar. Au jucat cu foarte mulţi titulari. Au puncte mult mai multe decât noi în campionat. Gigi s-a speriat şi a zis asta. Noi acasă vom juca cu titularii, va fi altceva. Sper să rezolvăm problemele din defensivă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, ironie maximă la adresa FCSB

Dan Petrescu a avut o ironie maximă la adresa FCSB. CFR Cluj a câştigat duelul cu Slavia Praga din UEFA Conference League, scor 0-1, dar „Bursucul” nu înţelege de ce atenţia este îndreptată către rivalii din Capitală, care au fost umiliţi de Silkeborg, 0-5.

„Bursucul” a lăudat-o pe CFR Cluj, care a obţinut primul succes în grupele Conference League. Ardelenii au ajuns la patru puncte şi au şanse mari de calificare în primăvara europeană.

„Problema e că se vorbeşte prea mult şi nu se face. Ar trebui să muncim mai mulţi, asta o zic mereu. Eu sunt de dimineaţă până seara la fotbal… de 20 de ani ca antrenor şi 20 de ani ca jucător. Toţi vorbim, dar hai să şi muncim puţin, că eu asta fac, muncesc. V-am zis că România este, în momentul de faţă, pe tobogan. Asta este realitate şi noi tot ne gândim ce a fost înainte. S-a dus!

Realitatea asta este, urna a patra sau a treia, liga C, liga D. La fotbal, dacă CFR nu era în ultimii cinci ani, ce se întâmpla? Spuneţi-mi şi mie, nu era nimic. Noroc cu CFR Cluj, care a făcut ceva în Europa. Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar asta nu convine, din păcate. În loc să fim fericiţi că CFR Cluj face rezultate, ne gândim la alţii care pierd cu 5-0.

Nu trebuie să ne bucurăm că cădem cu nimeni. Nici un meci nu este uşor… cu nimeni! Dacă îmi spui acum că România joacă cu San Marino, nu e uşor. Nu va fi niciun meci uşor, indiferent cu cine joacă România sau echipele româneşti. Nu mai există niciun meci uşor. Acum 20 de ani mai erau, dar acum nu mai sunt meciuri uşoare. În concepţia voastră, a specialiştilor, da, sunt meciuri uşoare. În concepţia mea, care sunt antrenor, eu nu văd meci uşor nici cu San Marino, nici cu Franţa”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”