Închide meniul

Gigi Becali, savuros după calificarea lui FCSB. L-a „copiat” pe Cristi Borcea: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2022, 8:49

Gigi Becali, savuros după calificarea lui FCSB. L-a „copiat pe Cristi Borcea: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League

Gigi Becali l-a învins în instanţă pe Nicuşor Dan şi va executa silit Primăria Capitalei

Gigi Becali, victorie în instanţă / Hepta

Gigi Becali a fost savuros după calificarea lui FCSB în grupele Conference League şi l-a „copiat” pe Cristi Borcea. Echipa antrenată de Nicolae Dică a învins-o cu 3-1 pe Viking, în returul din play-off. Golul descătuşării roş-albaştrilor a fost înscris de Risto Radunovic, din penalty, în minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul victoriei din Norvegia, patronul vicecampioanei României a călcat pe urmele finului său, Cristi Borcea. A amintit de celebra declaraţie făcută de fostul finanţator al lui Dinamo, în 2002: „Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Champions League”.

Gigi Becali, savuros după calificarea lui FCSB. L-a „copiat” pe Cristi Borcea

Mergem pe campionat! Dar nu lăsăm nici Conference League. Avem jucători. A lipsit Olaru, nu aţi văzut? Poate cu Olaru era mai simplu, dar poate nu ne calificam.

De ce mizez pe Conference? De ce crezi? Avem nevoie de bani. La mine e ca atunci când se pune mingea la centru, dacă câştig iau 500.000. La mine e pe bani, nu pe frumos. Ca să ajung la anul în grupele Champions League. Fac şi eu ca Borcea, lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League! 500% iau titlul, eu cred că vom câştiga campionatul. Avem lot frumos şi puternic!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a obţinut prima calificare în grupele unei competiţii europene după o pauză de cinci ani. Roş-albaştrii vor fi, alături de CFR Cluj, în urna a doua la tragerea la sorţi.

Reclamă

Cum arată posibila „grupă a morții” pentru echipele românești

CFR Cluj și FCSB au sperat până în ultimul moment că pot prinde un loc în urna favoritelor, însă jocul rezultatelor nu le-a fost favorabil și s-au mulțumit cu locurile din urna a doua.

Urna 1: Villarreal, FC Basel, Slavia Praga, Young Boys, Alkmaar, Gent, Bașakșehir, Maccabi Tel-Aviv

Urna 2: Partizan Belgrad, West Ham, CFR Cluj, Molde, FCSB, Rapid Viena, Fiorentina, FC Koln

Reclamă 4 / 0/3

Urna 3: Apollon, Hapoel Beer Sheva, Slovan Bratislava, Dudelange, Zalgiris, Austria Viena, Zurich, Shamrock Rovers

Urna 4: Linfield, Sivasspor, Dnipro, Slovacko, Silkeborg, Djugardens, Pyunik, Ballkani

O posibilă „grupă a morții” pentru CFR Cluj și FCSB ar putea fi cu Villarreal, Beer Sheva și Sivasspor.

FCSB și CFR vor încasa câte 2,94 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League. Cele două echipe românești avea deja asigurate câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă după ce a calificat FCSB în grupele Conference League. FCSB s-a calificat în grupele Conference League după ce a învins, în deplasare, Viking, scor 3-1.

Nicolae Dică nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă la interviul dat la zona mixtă. Nicolae Dică a început să plângă în momentul în care a vorbit despre familia sa.

Vorbeam după meci cu soția, mi-a spus că băiatul meu a plâns de bucurie. Când vorbesc despre familie… sunt oamenii care au fost alături de mine mereu”, a spus Nicolae Dică, cu lacrimi în ochi şi cu glasul „gâtuit” de emoţie, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și