Închide meniul

Gigi Becali schimbă radical politica de transferuri la FCSB: „Începe o nouă eră, altfel nu poţi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2023, 9:20

Reclamă
Gigi Becali schimbă radical politica de transferuri la FCSB: „Începe o nouă eră, altfel nu poţi!

Gigi Becali schimbă radical politica de transferuri la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a surprins şi a anunţat că schimbă radical politica de transferuri la FCSB. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că îşi doreşte să „copieze” modelul celor de la Norsdjaelland. Omul de afaceri vrea să aducă un număr semnificativ de jucători din Africa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera s-a convins după ce a urmărit meciul FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Becali a fost surprins de calitatea jucătorilor adverşi şi visează la o „revoluţie” în lotul echipei lui.

Gigi Becali schimbă radical politica de transferuri la FCSB

Gigi Becali este tentat să investească în deschiderea unor academii de fotbal în Africa.

Eu cred că în fotbal începe o nouă eră, intrăm în era fotbalului african. Adică africanii, care vin din sărăcie, sunt luați de la 10-12 ani, selectați, aduși în Europa, foarte bine antrenați, ținuți în cămine, unde sunt ținuți, că au prea mare lejeritate.

O să fie greu, pentru că toată Europa face selecție de africani și o să fie mai greu pentru noi să facem fotbal, adică pentru albi. Așa trebuie să facem, ar trebui să facem acolo mici academii, să cheltuim un milion de euro pe an și să aducem 4-5 jucători, altfel nu poți. Aveau șase jucători, ei făceau jocul la ei„, a declarat Gigi Becali la orangesport.ro.

Reclamă

Patronul FCSB-ului a transferat în această vară un jucător african. A plătit 600.000 de euro pentru a-l aduce pe Sizabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs, dar fundaşul central de 25 de ani nu a apucat să debuteze oficial la liderul din Liga 1. Ar urma să joace primul meci împotriva lui Poli Iaşi, după returul cu Nordsjaelland.

Ngezana știu că va intra în meciul cu Poli Iași, atât știu, nimic mai mult. După ce ne calificăm cu danezii, o să intre și Ngezana cu Iași„, a mai spus Becali.

Victor Becali, după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „E greu de remarcat cineva”

Victor Becali a avut o primă reacţie la finalul meciului din Ghencea. Agentul de jucători nu a scos niciun jucător în evidenţă şi a vorbit despre şansele de calificare ale roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

La 0-0 sunt șanse, important e că nu s-a luat gol. Păcat că au avut 30 și ceva de minute cu om în minus și ar fi trebuit să insiste, dar asta este. S-a văzut că a fost greu.

E greu de remarcat cineva, dar au început bine cu ocazia lui Compagno. Ar fi trebuit să forțeze mai mult, dar important e că nu s-a luat gol. Când nu ei gol este bine. Trebuie să dea gol

Rezultat bun pentru Farul, dar lui Sepsi îi va fi greu acolo, mă așteptam mai mult de la Sepsi””, a declarat Victor Becali.

FCSB – Nordsjaelland 0-0

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Ov. Popescu, Djokovic (Edjouma 74), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Compagno (Valentin Gheorghe 61), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Reclamă

NORDSJAELLAND: A. Hansen – Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew (Marxen 82), Frese – Diomande, Tverskov, Bocha (D. Svensson 49) – Nuamah (Coulibaly 82), Ingvartsen (Nygren 56), Osman (Antman 56). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și