Închide meniul

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza fanilor FCSB: „Faceţi rău clubului! Sunt idiot să plătesc eu?!” Amendă uriaşă primită de la UEFA

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2022, 11:40

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza fanilor FCSB: „Faceţi rău clubului! Sunt idiot să plătesc eu?! Amendă uriaşă primită de la UEFA

Gigi Becali s-a enervat din cauza fanilor FCSB

Gigi Becali este patronul celor de la FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via Hepta

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza fanilor FCSB care au avut scandări rasiste şi xenofobe la partida cu Dunajska Streda, ce a fost transmisă pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că UEFA a amendat FCSB cu 50.000 de euro, iar peluza va fi suspendată la returul cu Dunajska Streda. Becali i-a somat pe fani să înceteze cu aceste scandări pentru că nu mai vrea să plătească amenzi.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza fanilor FCSB

M-am reîntors (n.r. – în fotbal) datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. 

Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe ț…?» Ce ț…., mă? De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta?! Că nu înțeleg. Ce ț….? 

Ce să-i mai spun liderului de galerie? (n.r. – Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia (n.r. – Dunajska Streda), iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. – Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă? Vreți să vedeți spectacol sau să scandați voi de țigani și unguri? În Anglia, ăia cântă încontinuu. De ce să strige afară cu ungurii din țară? E țara lor. Zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar, dar o spun mai mult în glumă” a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Dunajska Streda – FCSB 0-1. Victorie colosală pentru echipa lui Nicolae Dică în Conference League

Dunajska Streda – FCSB 0-1 a fost transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY. Echipa lui Nicolae Dică a obținut o victorie colosală în primul meci din turul trei preliminar al UEFA Conference League. Joonas Tamm a fost eroul serii în Slovacia.

FCSB a avut ocaziile mai mari în meciul cu Dunajska Streda. În prima repriză, Bogdan Rusu a fost aproape de gol încă din minutul 3, când nu a reușit să ajungă la o recentrare în fața porții a lui Florinel Coman.

În minutul 17, slovacii au lovit bara transversală la o lovitură liberă, printr-o execuție a lui Szantho. Șapte minute mai târziu, Darius Olaru a avut un gol anulat după ce a fost semnalizat în ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

În partea secundă, Bogdan Rusu a avut o nouă ocazie în minutul 46, când a șutat aproape de poartă de la marginea careului. Și Ovidiu Popescu a pus în pericol poarta adversă, cu un șut puțin pe lângă, de la distanță.

Echilibrul s-a rupt în minutul 67, când slovacii au rămas în 10 oameni, Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Două minute mai târziu a venit golul lui Joonas Tamm. Fundașul eston a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic. FCSB și-a păstrat avantajul până la final si s-a impus cu 1-0. Returul de la București e programat pe 11 august.

Video cu golul marcat de Joonas Tamm

Recomandări
  • Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza fanilor FCSB
  • Amenda uriaşă primită din partea UEFA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și