Închide meniul
VIDEO

Haos înainte de Nice – Koln! Ultraşii s-au luat la bătaie sub privirile lui Rareş Ilie. Meciul a fost amânat o oră!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 septembrie 2022, 20:26

Haos înainte de Nice – Koln! Ultraşii s-au luat la bătaie sub privirile lui Rareş Ilie. Meciul a fost amânat o oră!

Haos înainte de Nice – Koln

Haos înainte de Nice – Koln / Profimedia

A fost haos înainte de Nice – Koln. Ultraşii s-au luat la bătaie sub privirile lui Rareş Ilie, iar meciul din UEFA Conference League a fost amânat o oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii nemţi, care au luat cu asalt Nisa, au provocat haosul în tribune. Aceştia au aprins torţe în sectoarele în care se aflau fanii francezi.

Haos înainte de Nice – Koln

La scurt timp, cele două galerii s-au luat la bătaie. Arbitrul Luis Godinho nu a stat la discuţii şi a amânat startul meciului pentru o oră. Partiva va începe doar dacă nu vor mai fi probleme.

Reclamă

Fanii lui Koln au luat cu asalt Nisa

Fanii lui Koln au creat o atmosferă de vis înainte de duelul cu Nice, trupa lui Rareş Ilie, din Conference League. Suporterii echipei din Bundesliga au umplut străzile şi şi-au încurajat favoriţii.

Nice şi Koln se vor duela într-un meci din Grupa D din Conference League. Rareş Ilie ar putea fi titular pentru francezi, după ce în ultima etapă din Ligue 1 a fost rezervă neutilizată.

Înaintea meciului, care va avea loc joi, de la 19:45, suporterii care au făcut deplasarea alături de Koln în Franţa au făcut spectacol pe străzile din Nisa.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii au fost echipaţi în culorile echipei, fluturând fulare şi blocând traficul. Aceştia s-au adunat într-o piaţă a oraşului, pe care au umplut-o până la refuz. Imaginile fabuloase au fost postate pe contul oficial al clubului german.

Rareş Ilie, impresionat de nivelul campionatului francez

Rareş Ilie a analizat prima ligă din Franţa, după primele sale meciuri la Nice. Mijlocaşul român a recunoscut că nivelul campionatului din hexagon i-a depăşit aşteptările, însă este convins că se va acomoda.

Rareş Ilie a foat vândut în această vară de Rapid, la Nice, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Mijlocaşul a debutat deja la noua echipa, bifând patru partida ca titular.

„Da, e mai tare campionatul decât mă aşteptam. E diferit faţă de ce ştiam, e ridicat, jucătorii sunt mult mai puternici, mai rapizi. Dar uşor, uşor voi ajunge la nivelul fizic pentru că în rest cred că mă descurc. E foarte frumos aici, m-am acomodat”, a declarat Rareş Ilie, conform Orange Sport.

Rareş Ilie evoluează la Nice alături de jucători cu renume, precum Aaron Ramsey şi Kasper Schmeichel. Mijlocaşul susţine că a fost foarte bine primit de către noii săi colegi.

„(n.r. cum e să ai asemenea colegi?) Da, îi urmăream la televizor când eram mai mic, am fost surprins la început, dar m-am acomodat, acum sunt prieten cu ei, nu pot să stau la nesfârşit, <<uau, cine e>>, sunt colegii mei şi încearcă să mă ajute să mă acomodez cât mai repede„, a mai spus Rareş Ilie, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă
Recomandări
  • Haos înainte de Nice – Koln
  • Ultraşii s-au luat la bătaie sub privirile lui Rareş Ilie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și