Închide meniul
VIDEO

Harlem Gnohere a dat buzna la antrenamentul lui FCSB din Belgia! Imagini savuroase înaintea partidei cu Anderlecht

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2022, 20:00

Harlem Gnohere a dat buzna la antrenamentul lui FCSB din Belgia! Imagini savuroase înaintea partidei cu Anderlecht

Harlem Gnohere a dat buzna la antrenamentul lui FCSB din Belgia

Nicolae Dică și Harlem Gnohere / FCSB TV

Harlem Gnohere a dat buzna la antrenamentul lui FCSB din Belgia, înaintea partidei cu Anderlecht, din etapa a cincea a grupelor Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gnohere s-a reunit cu foștii săi coechipieri la ședința tehnică susținută miercuri seară de echipa lui Nicolae Dică pe stadionul lui Anderlecht. „Bizonul” speră să fie talismanul norocos al roș-albaștrilor.

Harlem Gnohere a dat buzna la antrenamentul lui FCSB din Belgia

„Sper să ne poarte noroc!”, a spus și Nicolae Dică.

Harlem Gnohere o va susține îndeaproape pe FCSB împotriva lui Anderlecht. „Bizonul” va fi suporterul de lux al roș-albaștrilor în deplasarea din Belgia.

Reclamă

FCSB este pe ultimul loc în grupa de Conference League înaintea meciului cu Anderlecht. Vicecampioana României are un singur punct, obținut chiar în partida tur disputată împotriva belgienilor, 0-0 pe Arena Națională. Anderlecht e pe poziția a treia, cu patru puncte.

Anderlecht – FCSB se va juca joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Harlem Gnohere e idol printre fanii lui FCSB

Harlem Gnohere a jucat la FCSB în perioada 2017-2020. În 115 partide jucate în tricoul roș-albaștrilor, a marcat 51 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de FCSB, Gnohere a câștigat Cupa României în 2020. A jucat și în „primăvara” Europa League, fiind marcatorul golului celebre victorii împotriva lui Lazio, 1-0 pe Arena Națională, în februarie 2018.

Gnohere a plecat de la echipa roș-albastră în iulie 2020, semnând cu belgienii de la Mouscron. În prezent, atacantul de 34 de ani este liber de contract. În România, Gnohere a mai jucat și pentru Dinamo, în perioada 2015-2017.

Harlem Gnohere a fost la un pas să îmbrace tricoul României

„Bizonul” a dezvăluit că a fost la un pas să joace pentru echipa naţională a României. Francezul nu a obţinut cetăţenia română, însă i s-a transmis că poate fi convocat.

„Am jucat la cele mai mari cluburi din România şi am fost aproape să îmbrac tricoul naţionalei. Nu am luat cetăţenia rămână, dar selecţionerul spunea că pot fi convocat. Mi-a umplut sufletul de bucurie şi eram pregătit”, a spus francezul, pentru Onezmondial.com, în mai 2021.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și