Închide meniul

Gift Orban, hat-trick senzațional în Conference League! S-a marcat cea mai rapidă „triplă” din istoria cupelor europene

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 martie 2023, 20:47 / Actualizat: 13 iulie 2023, 21:47

Gift Orban, hat-trick senzațional în Conference League! S-a marcat cea mai rapidă triplă” din istoria cupelor europene

Hat-trick senzațional în Conference League!

Gift Orban / Profimedia

Gift Orban, hat-trick senzațional în Conference League! Fotbalistul celor de la Gent a marcat cea mai rapidă „triplă” din istoria cupelor europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul belgienilor a decis calificarea de unul singur, în numai câteva minute din meciul retur Istanbul Basaksehir – Gent.

Gift Orban, hat-trick senzațional în Conference League! S-a marcat cea mai rapidă „triplă” din istoria cupelor europene

Concret, Gift Orban a avut nevoie de doar 3 minute pentru a înscrie hat-trick-ul istoric. Nigerianul a punctat în minutele 31, 32 și 34 pentru a asigura calificarea fără emoții a echipei belgiene. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Fanii belgienilor au rămas uluiți de reușita favoritului lor și au reacționat imediat pe rețelele de socializare:

Câţi bani cere Lionel Messi pentru a fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Starul argentinian ar putea primi un salariu uriaş de la Al Hilal

S-a aflat câţi bani cere Lionel Messi pentru a juca în Arabia Saudită. Atacantul în vârstă de 35 de ani, care mai are trei luni contract cu PSG, este dorit de Al Hilal. Şeicii trebuie să achite o sumă uriaşă pentru a-l convinge să fie din nou rivalul lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Câştigător al Cupei Mondiale cu Argentina, Messi este asaltat cu oferte. PSG îşi doreşte să îi prelungească contractul, dar deţinătorul a 7 Baloane de Aur este dorit atât la Barcelona, cât şi în MLS. Şi arabii încearcă să dea o nouă lovitură de imagine şi fac presiune pentru a-l convinge.

Potrivit fichajes.net, Messi ar fi cerut un salariu anual de 600 de milioane de euro pentru a semna cu Al Hilal. Dacă i se vor îndeplini toate dorinţele, ar deveni cel mai bine plătit sportiv. Ar câştiga de aproape 10 ori mai mult decât la PSG şi de 3 ori mai mult decât Cristiano Ronaldo. Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, a fost cel care i-ar fi anunţat pe şefii clubului ce pretenţii financiare are fiul său.

Al Hilal este pe locul 4 în campionat şi e gata să îşi revoluţioneze lotul pentru a câştiga titlul în sezonul viitor. Echipa este pregătită chiar de un aregntinian, Ramon Angel Diaz.

Reclamă 4 / 0/3

Eliminată în „optimi” din Champions League, PSG şi-a diminuat şansele de a-l păstra pe Lionel Messi. Zvonurile că starul Argentinei ar putea semna cu Al Hilal sunt amplificate de vizita pe care acesta o va face, în această lună, în Arabia Saudită. Anunțul a fost făcut de ministrul Ahmed Al Khateeb. Messi a semnat în mai 2022 un contract cu statul saudit, conform căruia se angajează să promoveze turismul acestei ţări.

Potrivit The Athletic, argentinianul ar încasa astfel sume de până la 30 de milioane de euro pe an. De atunci, el postează mesaje de promovare pe Instagram, unde are peste 400 de milioane de urmăritori.

“Sunt bucuros să îi primesc pe ambasadorul turismului nostru, starul Lionel Messi, şi pe familia şi rietenii săi luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice ale noastre, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a se bucura de experienţe unice!”, a scris pe Twitter ministrul saudit al Turismului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și