Închide meniul
Foto

Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca. Nordsjaelland – FCSB e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 20:13

Reclamă
Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca. Nordsjaelland – FCSB e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca

FCSB, la antrenamentul de dinainte de meciul cu Nordsjaelland / AntenaSport

Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca. Florinel Coman şi colegii lui s-au pregătit exemplar înainte de returul cu Nordsjaelland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, va fi mâine, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca

Elevii lui Elias Charalambous sunt pregătiţi de duelul extrem de dificil de mâine. În tur a fost 0-0, iar totul se va decide în returul din Danemarca.

Alexandru Pantea a transmis un mesaj războinic înainte de returul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League, meci transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ajuns titular în flancul drept al defensivei, Alexandru Pantea nu se teme înaintea disputei de pe terenul lui Nordsjaelland. Fundaşul de 19 ani e gata să o ducă pe FCSB la un pas de grupe.

Reclamă

Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bună, dar cred că dacă facem ce am pregătit nu o să avem probleme. Din ce aţi văzut, nu sunt de speriat, am avut şi noi ocazii, am pasat. Sunt o echipă bună!

Am pregătit meciul destul de bine, am făcut antrenament şi pe teren sintetic, şi pe iarbă. Cred că suntem destul de pregătiţi pentru acest meci.

(Reporter: Antrenorul lor spunea că te-a remarcat la primul meci, că nu se aştepta să joci) Nu ştiu de ce nu se aştepta să joc, el foloseşte o echipă cu jucători de vârsta mea, mai mici. Îi mulţumesc că m-a remarcat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu simt presiune, nu simt nimic, doar plăcere de a juca fotbal”, a declarat Alexandru Pantea.

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Anunţul formaţiei din Danemarca

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Manşa a doua din turul 3 preliminar Conference League, programată iniţial de la ora 19:30 (ora României), va începe la ora 20:00.

Anunţul a fost făcut de formaţia din Danemarca în cursul zilei de luni. Joi, FCSB va juca în deplasare, în încercarea de a obţine calificarea în play-off-ul Conference League. În meciul tur, disputat pe stadionul Steaua, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

FC Nordsjaelland a făcut anunţul în cursul zilei de luni, prin intermediul contului oficial de Facebook:

„Joi, meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul Conference League, când FCSB vine în vizită. Vă rugăm să reţineţi că ora meciului a fost schimbată la ora 19:00 (ora 20:00, ora României)”, au scris danezii pe contul de Facebook.

FCSB şi FC Nordsjaelland au încheiat la egalitate prima manşă din turul 3 preliminar Conference League, scor 0-0. Partida a avut loc pe stadionul Steaua, cu 28.000 de spectatori, dar FCSB nu a reuşit să înscrie, chiar dacă a evoluat cu un om în plus în ultima jumătate de oră.

Partida se va disputa pe Right to Dream Park din Farum, arenă cu o capacitate de 10.300 de locuri. Organizatorii danezi speră ca la partida de joi să asiste peste 9000 de spectatori. Right to Dream Park este o arenă care dispune de gazon artificial.

Reclamă

 

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și