Închide meniul

Interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea! Gheorghe Mustață, anunț despre numărul de bilete vândut

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 11:31

Reclamă
Interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea! Gheorghe Mustață, anunț despre numărul de bilete vândut

Gheorghe Mustaţă a anunţat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul FCSB - Rapid

Mihai Stoica și Gheorghe Mustață, bucurie alături de fanii FCSB-ului/ Profimedia

Este un interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea, iar numărul de bilete vândut crește de la oră la oră. Gheorghe Mustață a anunțat câte tichete s-au cumpărat de pe site-ul oficial al clubului, la mai puțin de 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Nordsjaelland, meciul din turul trei preliminar din Conference League, va fi joi, în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

Interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea | Gheorghe Mustață a anunțat câte bilete s-au vândut

Gheorghe Mustață s-a declarat convins că arena din Ghencea va fi plină la ora de start a partidei cu Nordsjaelland. Liderul galerie roș-albastre a anunțat că FCSB a vândut 18.600 de bilete, doar online, la mai puțin de 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

Mustață a mai afirmat, totodată, că își dorește ca toate biletele puse în vânzare să se vândă doar online, fără ca fanii să mai formeze cozi la casele de bilete.

„18.600 de bilete s-au vândut. Cu siguranță va fi stadionul plin. Cred că vor fi mai mulți decât la meciul cu CFR. Astăzi, cred că se dau 100% online. Va exploda. Era de așteptat să umplem Ghencea la meciul cu CFR și este de așteptat să umplem, în continuare, Ghencea”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru playsport.ro.

Reclamă

La partida cu CFR Cluj, disputată tot în Ghencea, FCSB a stabilit un nou record de audiență pentru arena respectivă. 28.591 de fani au fost în tribunele stadionului, pentru a vedea primul meci disputat de roș-albaștrii în Ghencea după opt ani.

De altfel, partida cu Nordsjaelland, va fi prima din competițiile europene pe care FCSB o dispută în Ghencea după o pauză de 11 ani. Pe 30 august 2012, roș-albaștrii îi învingeau pe lituanienii de la Ekranas cu scorul de 3-0, grație dublei reușite de Adi Rocha și a golului marcat de Andrei Dumitraș. Meciul se desfășura în returul play-off-ului din Europa League.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Reclamă 4 / 0/3
  • PELUZE – 30 LEI
  • TRIBUNA – 50 LEI
  • TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
  • TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
  • VIP – 250 LEI

Avertisment pentru FCSB înaintea duelului cu Nordsjaelland

Helmut Duckadam a transmis un avertisment pentru FCSB, înaintea duelului cu Nordsjaelland, din preliminariile Conference League. Fostul portar este de părere că roş-albaştrii vor avea un duel „de foc” cu danezii, deoarece le lipseşte agresivitatea.

Helmut Duckadam a declarat că nu doar Gigi Becali este cel care hotărăşte la FCSB, ci este sfătuit şi de alţi oameni din anturajul său. De asemenea, „Eroul de la Sevilla” a mai spus că roş-albaştrii vor avea o misiunea extrem de dificilă în duelul cu Nordsjaelland, declarând asta după prestaţia vicecampionilor din duelul cu CSKA 1948 Sofia.

„Jocul nu arată atât de bine, dar dacă ne uităm și la celelalte echipe, locul pe care îl ocupă este meritoriu. Am spus că vom avea un campionat mai slab și s-a dovedit, cel puțin până acum. A fost o ambiție a domnului Becali să-l aducă pe Băluță, nu i-a fost ușor, voia să-l forțeze pe Tavi Popescu. De câte ori îl forțezi, parcă joacă mai slab.

Acolo nu doar domnul Becali hotărăște, mai sunt și alții care dau sfaturi, una-alta, depinde cât de puternic ești de a nu te lăsa influențat. E greu când ai mulți sfătuitori în jurul tău și vrei să fii de unul singur, n-ai cum. Toate meciurile sunt complicate pentru FCSB și pentru celelalte echipe din Europa. Am văzut cât s-au chinuit cu cei din Sofia. Nu ai cum să joci așa. Când fiecare joacă pentru el, nu ai joc de echipă și îți lipsește agresivitatea, atunci ai probleme. Acum vor întâlni un adversar care joacă precum o echipă”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și